|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: še ena, ki upa...
14.12.2005 22:04:52   
tasha23
Uroinfekt v mojem primeru je bilo vnetje ledvic in mehurja. Imam pa dieto in piti moram dovoljno količino vode ali čaja za ledvice.

(odgovor članu macca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.12.2005 7:14:03   
NATAŠI
OJ!
Tudi jaz ti želim vse dobro na pregledu in da drugi teden ne dobiš user posted image .

Enako pa želim tudi vsem nam, ki upamo na najboljše!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.12.2005 8:21:05   
Jasnina
Ojla vsem!!!

Nataša full čakam, da javiš user posted image  veselo novico. Pri meni je že 10 dan in ni nobenih znakov, da bo M prišla. Groza me je, ker ne vem kaj naj si mislim. Moj user posted image  prvi, da imam prsi malo večje, pa bradavičke so mogoče malo bolj izrazite.
Za vse nas držim pesti!!!!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.12.2005 8:28:01   
pupika
Jasnina pojdi do G in ji povej svoje probleme, ali pa prej naredi test in boš videla, če bo pa še vedno negativen, pa  kar do svoje G stopi ali pa jo pokliči. 

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.12.2005 8:54:29   
ANA_P
Jasnina, naredi test, pa boš videla pri čem si.

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.12.2005 9:34:44   
Jasnina
Punce sem že naredila dva testa in ŽAL oba negativna user posted image
Bom šla do G!!!

Lepo se imejte,

Nina

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.12.2005 13:11:35   
čveka
Ojla...

Midva tudi še kar upava, ker bi jo mogla dobit danes, pa je še od nikjer ni.
Po mojem se je najbrž sam malce potuhnila, ker se nič drgač ne počutim kot ponavadi pred  user posted image . In morm rečt, da sem se ta mesec  (po 3 mesecih) končno mal skulirala in ne preveč računala na plodne in neplodne dni. Kadar sva hopa cuca...sva takrat ko nama je res zapasalo.
In prav zato vem, da je skorda nemogoče, da bi naredilauser posted image .
Pa itak sem šla danes kupit Romed test, ki je pokazal negativno oz. ga niti nisem znala razbrat....

Počakala bom do sobote, pol pa test  ponovim. Ponavadi mi nadležnica ne zamuja, lahko pa vsi trije decemberski možje kujejo zaroto proti nama......no...upam, da jim bom loh naslednje leto vrnila, da bodo nosili darila za triuser posted image user posted image user posted image .

Lep dan in upajmo še naprej.....Č.

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.12.2005 18:09:39   
tasha23
Živjio dekleta,

no pa je mimo, žal mi G ni vedel kaj dosti povedati, opazilje samo odebeljeno sluznico, ker pa lahko pomeni in user posted image in user posted image , tako, da mi je svetoval naj počakam do božiča in naredim test, vseeno pa mi je že dal datum naslednjega pregleda v prvem tednu januarjauser posted image . Upanje pa le ostaja, saj je rekel tudi on, da je malo čudno, da me še oz. že špika v spodnjem delu trebuha, sa je O že mimo in do user posted image je še prezgodaj, da bi me krčilo.
No pa počakamo do Božiča, lahko pa le darilo po dreveškom, prav tisto, ki si ga želimuser posted image .

Punce, še enkrat hvala in se slišimo še kaj jutri.

LP

Nataša

(odgovor članu čveka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.12.2005 19:26:37   
Monika79
upanje umre zadnje, zato se oklepaj te želje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pa res čaka Božiček z tvojim darilom, da ti ga izroči prav na Božič user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.12.2005 20:52:09   
melitkica
Držim pesti, da postaneš srečka user posted image ! Kot pravi Monika 79 - upanje umre zadnje! Ne obupaj!user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?