Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 8:21:45
|
|
|
|
al1*
|
Jaz grem kakšnih 2x na leto. Enkrat uspem spravit zraven moža, enkrat pa se prištulim mami, ki ima abonma. Glede na to, da rada hodita, bi se vama morda spačalo vzeti kak abonma - recimo upokojenski je precej poceni, vzameš pač na ime svoje mame ali koga drugega. Pri upokojenskem recimo imaš vse: balet, opero in dramo, edino to je da so predstave v nedeljo popoldan. Midva sva bila nazadnje v novembru, ko sva gledala balet Grk Zorba.
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 8:28:16
|
|
|
|
Reja
|
Midva greva dvakrat do trikrat na leto, sva bolj za lahkotne komedije. Sva na primer člana kluba Špas teatra in nekatere vstopnice dobiva po 2.000 za enega namesto po 2.900 in to se že splača. Sicer je pa verjetno najbolje imeti abonma. Ampak na žalost ne obstaja kakšen mešani. Jaz bi šla pogledat kako opero, poslušat kak koncert in 2x na leto bi si ogledala kakšno dobro komedijo v gledališču. Saj če potem pogledaš, koliko te to pride v celem letu, spet ni tako ogromno, če primerjaš z drugimi stroški.
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 8:30:37
|
|
|
|
india
|
Al1, a ni Grk Zorba čudovita zadeva? Midva sva ga tudi letos spomladi gledala! No,danes greva gledat Labodje jezero...poročam jutri!
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 8:36:12
|
|
|
|
al1*
|
Tudi meni je bil Grk Zorba zelo všeč! Mama in nečakinja sta videli tudi že Labodje jezero in bili prav tako zelo navdušeni. Uživaj v današnji predstavi!
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 8:42:20
|
|
|
|
MarijaPo
|
jaz definitivno premalokrat, vcasih sem imela abonma za Dramo in MGL, zdaj pa skoraj ne hodiva z mozem vec, ker teh raznih spas teatrov in teh komercialnih teatrov, kjer igrajo bolj burke kot kake drame ne marava. Morda res ni slaba ideja opera in balet. :)
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 8:59:59
|
|
|
|
rija
|
Definitivno 95 % manj, kot bi si želela. Moja največja želja je videti eno dobro opero v Veronski areni, ne glede na ceno. Letos je bila ravno na moj rojstni dan traviata, pa sem imela zaradi nosečnosti mirovanje in je tako odpadlo.....bo pa naslednje leto.....pa še en pevec več bo... Obožujem opere, teh komedij in špasov pa nimam glih tako rada. Sem bila ravno v četrtek na eni komediji, pa se mi je zdelo vse zelo ceneno.
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 9:29:28
|
|
|
|
Pajaca
|
Pred Pajacko sva šla ful velikokrat, skoraj vsak mesec enkrat. Največ v Špas teater. Pol pa med nosečnostjo men ni pasal na stolih tolk dolg sedet..... no ja prejšni mesec sva mela že karte, pa so predstavo prestavli za 3 tedne, pa spet nisva mogla it, k 14 dni pred rokom pa spet mi ni blo za it..... Tko da čakam da Pajacek mal zraste, da greva spet.
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 9:32:09
|
|
|
|
Maxica
|
Tudi midva premalokrat. En razlog je prezaposlenost, drug pa oddaljenost od najbližjega kraja, kjer bi bile predstave. Na našem koncu na žalost ni nič takega. Sicer pa vsakič, ko pridem iz gledališča, sklenem, da grem čimprej spet. Pa na žalost ostane le pri obljubah.
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 9:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič. Jaz imam pa gledališče vsak dan doma. Kaj želiš. Ponavadi so komedije na programu, vsake toliko časa tragedije, enkrat na leto kriminalke in vsak dan znanstvena fantastika, sploh zdaj ko imamo . Ja pa opera tudi pride na vrsto, tam nekje 1/mesec. Ponavadi sem jaz sopranistka.
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 11:03:10
|
|
|
|
Dejča
|
Jaz sem pa kar pogosta obiskovalka (vsaj 6/leto ali pa tudi večkrat, recimo 1/mesec). Zdaj, ko imamo , sicer malo manj, ker jo še polno dojim in je zaradi tega malo problem, čeprav sem vseeno že šla in bom kmalu spet bolj pogosto. Imam pa rada vse: gledališče, opero, musicle, koncerte. Vedno sem zelo vesela, ko grem. Do sedaj sem za to zapravila največ 15.000 SIT, pa še to je bil musical na Dunaju. Če boste v Londonu, pa si morate kakšen njihov musical obvezno ogledati (to je tako nujno kot videti Big ben) - mi smo šli gledat Les Miserables (Nesrečniki) in je bilo fantastično. Moja želja od otroških let, ko sem gledala nadaljevanko o Verdiju, pa je videti Nabuco v milanski Scali. No, opero sem si sicer ogledala že v SLO, Scala pa bo že še počakala.
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 17:40:01
|
|
|
|
Gina
|
Jaz nimam nobenega smisla za Opero. Meni se zdi, da spuščajo tam čudne glasove. Najbrž res nisem nadarjena v to smer. Ampak drugače ljubim glasbo. Balet mi je pa všeč, če je kakšen prijazen. V gledališče grem pa cca 2x na leto, včasih sem hodila pogosteje, zdaj pa nekako ne najdem pravega časa in energije. Pa bi morala. Fajn je.
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 17:41:01
|
|
|
|
Moyca_
|
NIČ KRAT
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 17:49:09
|
|
|
|
Nasy
|
tudi mi imamo gledališče kr doma
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 20:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsekakor premalokrat. Ni dinarčkov. Sicer pa obožujem balet....... in komaj čakam da uvedejo še kakšno predstavo, da grem gledat Labodje jezero. Nazadnje sem gledala Grk Zorba.... carska predstava. Pred 3 leti pa sem gledala Bajadero....... Po mojem mnenju je v tem baletu vključen en najlepših prizorov... prizor SEnc..... če imate možnost, si oglejte to predstavo. Prejšnja leta, ko je delala kolegica v gledališču, sem večkrat lahko šla na vaje gledat, in je blo ful fajn. Zdej pa ne dela več
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 21:23:49
|
|
|
|
paris
|
Ma sigurno manjkrat kot bi si želela. Ene 2x na leto samo. Jaz osebno imam raje opero. Nazadnje sem gledala Nabucco se mi zdi? Uživaj še zame Miška!
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 22:50:59
|
|
|
|
india
|
Punce,ki ste navdušene nad gledališčem: Ne želim delat reklame, a baletna predstava Labodje jezero v tej izvedbi,ki pleše sedaj v MB je prosto FANTASTIČNA. Ne morem z besedami izrazit občutkov in navdušenja, ki so me ob gledanju te predstave spremljali in navdajali. Ob koncu 2. dejanja me je prevzelo gibanje Odette, pravzaprav gibanje nejnih rok, saj sem dobila občutek, da bo pravkar poletela. Bila je res čudovita!!!! No, vsem skupaj,ki v teh rečeh uživate, res priporočam ogled tega baleta, Al1, pojdi, tvoja mama in nečakinja imata pav. Res vam ne bo žal! Ob koncu, se pravi v zadnjem dejanju, je bil vrhunec res takšen, da je celo moj mož dobil solzne oči! Dejansko je bilo čudovito vse: izvedba, scena, glasba,....
|
|
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 23:16:36
|
|
|
|
piščanc
|
razen obveznih šolskih sem bila do sedaj samo enkrat v gledališču, žnj let nazaj, ker teta in stric nista šla prejšnji petek sva šle pa s tjašo gledat balet, ki so ga pripravili z glasbeno šolo, kar lepo, seveda zastonj. zanimalo me je, koliko bo navdušena ne vem, jaz nisem navajena, da bi me to sproščalo - bolj me sprosti sprehod v naravi ali pa pizza in bambus. tud kino mi ni všeč, sedeti v temi in gledati naprej
|
|
RE: kolikokrat letno greste v gledališče? 13.12.2005 23:21:29
|
|
|
|
KODA
|
Nikoli.Me tja še ni povabil. Samo v kino.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?