Sulfinija -> RE: spermiogram (14.12.2005 15:46:41)
|
Ojla!!!!!! Punca miška 44 upam,da se nisem zmotila.Za IUI postopek te dajo če ima ženske prehopdne jajcevode in naravne ovulacije moški pa mora imeti malo boljši spermiogram. No par za IVF pa pride v poštev,ko iam moški najmanj 10%pravilnih semenčic. Čakaj malo ne poslušaj vsega tudi moj ima komaj 27% semenčic pravilni gibljivost ne vem koliko,ostale napačne oblike in sem kljub temu zanosila z njim tudi naravno,čeprav se je slabo konačalo.Tako,da nimar ne izgubita upanja boš videla te čakalne dobe bodo dolge in lahko vama rata kar naravno kot je nama,čeprav morama sedaj iti na IVF. Za ivf so naju vpisali na čakalno list 29.07.2004 in točno 1.12 sma dobila pošto punkcija pa bo 29.03 in pa 3-5 dni mi jih bodo vstavili,...Upam,da se bo vse ok končalo kar si najbolj želima. No tudi vidva imata vsekakor z tem spermiogram šanse za naravno zanositev vendar ne tako pogosto kot če je spermiogram popoln % je seveda malo nižji vendar nikar ne obupajta. Ja glede samoplačniškega pa ne vem mislim,da v MB nič ne dajo prednosti tistim,ki so samoplačniki in tistim ki grejo preko zavarovalnice. Dr.Reš pa misli,da si lahko takoj na vrsti. Če sem vama kaj pomagala sem zelo vesela,če vaju še kaj zanima me samo vprašajta z veselejm vama bom odgvorila,če bom le vedela. LP Mojca[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|