Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: reakcija po cepljenju 8 letnika 12.12.2005 19:39:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila pred dobrim mesecem cepljena proti tetanusu, pa moram reči, da roka resnično kar zelo boli. Na tisti strani, kjer sem bila cepljena, sploh ležati nisem mogla. In to kar par dni. Še dobro, da mi je sodelavec rekel, da je njega tudi, drugače bi tudi jaz mislila, da je kaj narobe. Se mi je prav čudno zdelo. Za vročino pa ne vem.
|
|
|
|
RE: reakcija po cepljenju 8 letnika 12.12.2005 20:13:40
|
|
|
|
mala maja
|
hvala Splišni za tolažbo sam sem pa zdej še bolj jezna............ Ma sam da bo bollje, za vročino sem mu pa dala daleron zdej pa spet spi... Upam da bo kmalu bolje kajti v sredo ima nastop v glazbeni in bo kar ko ne bo mogel igrat že danes ni mogel vadit
|
|
|
|
RE: reakcija po cepljenju 8 letnika 12.12.2005 20:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, v sredo zna še bolet. Raje ne računajte preveč na to, da bo nastopil. Edino kako bo deloval Daleron, boste videli. Mogoče bo pa za nekaj časa bolečina popustila.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.