Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Predčasno končanje porodniške 12.12.2005 18:44:49
|
|
|
|
muki1
|
Šit, pa res moraš? . To ti govorim, tak bolj na pamet, ampak koliko je meni znano če prekineš porodniško, je konec.
|
|
RE: Predčasno končanje porodniške 12.12.2005 19:24:55
|
|
|
|
al1*
|
Če se v zadnjih dveh letih ni kaj spremenilo, lahko prekineš porodniško predčasno, kar ne izkoristiš(denar namreč), ti CSD da takoimenovano "dobroimetje" - s tem ti plačajo ali varstvo za otroka ali pa stanovanjski kredit, najemnino.... Do otrokovega tretjega leta pa itak lahko koristiš skrajšan delovnik.
|
|
RE: Predčasno končanje porodniške 12.12.2005 19:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tako je kot je napisala al 1*. Sem se pozanimala na CSD, ker moram tudi jaz predčasno v službo pa čeprav je moj sonček star komaj osem mesecev . Sem se pa dogovorila, da delam sedaj kolikor pač lahko, plačjo pa mi po podjemni pogodbi. Ker nam malega pazi moja mama, stanujemo pri meni doma zato mi na CSD ni znala pojasnit kako bi lahko v primeru, da bi porodniško prekinila lahko zahtevala dobroimetje
|
|
|
|
RE: Predčasno končanje porodniške 12.12.2005 20:06:13
|
|
|
|
al1*
|
Moja kolegica je uveljavljala neke račune od gradbenega materiala. Prosi koga, ki gradi ali prenavlja naj račun napišejo na tebe in ga uveljavi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?