|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kdaj sokci in kdaj nastrgano sadje
12.12.2005 11:55:14   
mojcadamijan
Mi smo zdaj začeli z uvajanjem pa me zanima-koliko dni ste dajale jabolčni sokec in korenčkov in kdaj ste dale že nastrgan jabolček-kaj lahko še dam na začetku in kdaj ste imele že poln sadni obrok dopoldne
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: do kdaj sokci in kdaj nastrgano sadje
12.12.2005 12:16:28   
miševi

Jaz sem sokec dajala približno 1 teden, toliko, da se je navadila na hranjenje z žličko, požiranje in na okuse. Potem sem začela z gostejšo "peštico" - se pravi zmiksano, ko pa sem videla, da zna dobro požirat in "žvečit", sem sadje začela "strgat".
Začela sem: surovi korenček, jabolko, nadaljevala s kuhano hruško, potem pa počasi melona, banana, marelice...

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2005 12:19:12   
miševi

Kdaj smo imeli polni obrok sadja se ne spomnim, ker je (bila) naša bolj slab jedec. Upam, da bo sedaj v drugo bolje. Malo delaj po občutku - če vidiš, da otrok rad je, pa da nima težav, se verjetno že dokaj hitro lahko zamenja 1 obrok s sadjem - ne vem v cca 3 tednihuser posted image . To bo še kakšna druga vedela bolj točno povedat.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2005 17:03:30   
Suzi*
Jaz sem začela direktno s kašicami. Nisem dajala sokcev na začetku. Sem pa uvajala izmenično sadje in zelenjavo v dveh obrokih in po mesecu in pol zamenjala dva obroka. Sem pa na začetku sadje (razen banane) in zelenjavo kuhala in zmiksala. Lahko pa daš še: hruško, marelice, breskve, nektarine, banano, slive od sadja, pa krompir, kolerabico, brokoli, cvetačo, bučke od zelenjave. Pa tudi riž in polento.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2005 22:14:29   
babylove
Soka nisem nikdar dajala in ga tudi zdaj (pri 11m) ne. Uvajanje sem po priporočilih pediatra začela z zelenjavo, po uvedeni zelenjavi sem dodajala meso, sadje pa samo za posladek in za popoldansko malico.

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2005 9:32:51   
bobek05
Mi smo dajali par dni Aneju sokec, pa ga ni maral (od Hippa različne okuse)... user posted image
Pa smo šli potem kar na Hippove kašice (od 4.mesca dalje) - začeli smo pa ko je bil star 4,5 mesece. Anej je imel samodtojni obrok sadja nekje v 3 tednih, čeprav je že od vsega začetka dosti pojedel, mleka pa po sadju ni hotel pit ne glede na to koliko je pojedel...
Zadnjič sem mu dala mandarino, jo je en čas sesal, potem pa košček kar stran odtrgal (v ustih) in ga pojedel user posted image

Na začetku najbolj pali zmiksana banana, naš ima tudi blazno rad breskev, hruško, manj pa jabolko, marelico, slivo...

Zdaj smo začeli z zelenjavo - pa sploh ne kaže prevelikega veselja, razen včeraj ko sem mu dala kolerabico, korenček pa ga zapira..

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

obis komisije v času bolniške
extra

ALI VAS JE V ČASU BOLNIŠKE ZARADI NOSEČNOSTI KDAJ OBISKALA KOMISIJA?

DA (7%)

NE (93%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!