|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dolgo ste se borili s temencami?
12.12.2005 8:28:08   
kati*
... kot že naslov pove ... naš ima kar goste in dolge laske, ki se mi zdi, da vse skupaj le podaljšujejo in otežujejo. Z mandljevim oljem nismo prišli daleč, zdaj sem začela z olivim oljem, pol bom probala z maslom (in še ostalim jedilnikom user posted image ) ... Jih ima že skoraj en mesec pa se mi zdi, da se skoraj nikamor ne premaknemo. Ali morda katera ve, zakaj to sploh nastane?

Delam pa po vseh znanih (neznanih) načrtih. Le še pediatra nismo obiskali.

lp, K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako dolgo ste se borili s temencami?
12.12.2005 8:35:01   
Tiamo
Kati naša jih je imela zelo malo. Se mi zdi, da nastanejo zaradi menjave kože user posted image . meni je pediatrinja rekla, naj ji glavico zvečer namažem z hladilnim mazilom, dam kapico gor čez noč in zjutraj sperem in pomasiram z mehko krtačko. Res je pomagalo, nobenega temenca ni bilo več. Pribaj še to, ker vidim, da si že vse drugo probala. Lp Tia74

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2005 8:38:16   
minaja
Mi sicer nismo nikoli imeli temenc user posted image , prav tako pa nisem nikoli uporabljala nobenega olja in nobenih dodatkov za umivanje lask (zelo zelo redko le malo mila). Je pa res, da smo bučko in laske umivali zelo pogosto, mogoče je bil keč v tem (poleti vsak dan, pozimi vsak drugi, tretji dan). Držim pesti, da se jih čimprej rešite user posted image .

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2005 9:00:23   
Ines.
Mi se še kar borimo. user posted image  Stari smo pa že več kot dve leti. Moja teta pravi, da jih je ta majčkeni to odpravila šele pri 3,5 letih. Najbolj učinkovito do sedaj je bilo pa maslo.

(odgovor članu minaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
12.12.2005 9:06:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ines.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
12.12.2005 10:50:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2005 11:31:10   
total
Nikoli imeli,hvala bogu.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2005 12:09:17   
*goldfish*
Luka je imel samo 1 X, pa takrat sem mu z Nivea Baby Pflege - Ol za občutljivo kožo namazala glavico, potem pa nežno masirala s krtačko  (to navadno). Pa je pomagalo. user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2005 12:22:44   
uma
Nalin, zakaj pa se jih ne sme praskat dol? Moj Žak jih ima tudi po obrveh. Pa sem jih mazala in mazala in potem dol spravljala z glavničkom za temenca, ki sem ga kupila v lekarni. In je šlo dol, samo je jokal ker mu seveda ni ravno pasalo. Potem pa sem mu zdaj med dojenjem kar z nohtkom dol strgala kar je še ostalo. Pa ga ni tako motilo. A sem ga polomila s tem??

So pa res zoprna ta temenca. Po glavi jih ima bolj malo in smo se tud matrali jih dol spravljat. Ima bolj mala temenca, ki gredo teko stran.  Zdaj mažem na veliko, če bo potem lažje.

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
12.12.2005 13:10:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2005 13:16:36   
KIRA
Pri prvi punci dober mesec dni, sem ji pa tud mazala z oljem pa probala ven sčesat itd.. tud ponasvetu pediatra. ampak ker ima zelo goste lase, je bilo to praktično nemogoče, poleg tega pa sem imela občutek, da je olje vse še poslabšalo. Zato sem probala po svoje - krastice sem kar s prsti narahlo odluščila, pa potegnila ven z lahkov, kolkor je šlo, pa seveda pri kopanju pošteno umila lasišče. z niveinim šampončkom - ampak res čist malo - sem ga dala v vodo. Pol je blo boljš - ne nazadnje tudi zaradi masaže lasišča s prsti.
Pri tadrugi pa smo ravno ven iz tega, mičken prhljajčka še ima, ampak ne dosti. Je imela temence morda dober teden dni, amapk zelo blaga - jih pa tudi ni bilo možno ven sčesat, ker je glih takolasata kot prva punca. Tu sem olje sploh opustila in krastice če so - jih je bolj malo ven zbezam, drgač pa glavico umivam, ko jo kopljem. Pa nimam nobenega cirkusa z njo kot s taprvo.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
12.12.2005 18:54:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2005 23:38:48   
KODA
Tastarejši jih ni imel,tamlajšemu pa so se pojavljala od rojstva, pa tja do drugega meseca.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2005 23:46:12   
lelaval
Jaz sem ji pred kopanjem kar zlila po glavici Niveino baby olje, jo skopala, nazadnje pa oprala glavico z Niveinim baby šamponom, zdrgnila z brisačo in sčesala z glavničkom za temenca - je čisto isti kot glavniček za uši -ker sta oba ful gosta. To sem naredila 2x in smo se jih znebili.  user posted image  Kopam jo pa vsak drug dan, glavico pa po potrebi.
Pa veliko sreče.
Aja, na obrveh pa lahko isto naredite.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?