Mari71 -> RE: Izkušnje z dr.Polono Jerman Kačič (11.12.2005 22:36:46)
|
Draga Tita, se pridruzujem mnenju vseh mojih predhodnic. Jaz sem v 20t tretje nosecnosti (prve 2 sta tse zal neugodno zakljucili) in sem tudi tokrat rizicna, dr. Jermanova pa se posveti vsaki moji malenkosti in se bolj neumnemu vprasanju. Na noben odgovor mi se ni NE odgovorila, pa ceprav sem jo celo enkrat vprasala, ali se ji ne zdi moj busi premajhen (to je bilo v 17t)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Skratka - zelo strokovna, malo res zadrzana oseba, ampak verjemi, da je v problematicnih zadevah ravno strokovnost dalec na 1.mestu. Drugace pa zna tudi tezave razlagati z veliko mero potrpezljivosti, vzame si res veliko casa, meni npr. dela UZ na 3 tedne (vsakic kaj izmeri, da smo vsi bolj mirni), da smo 100%, da vse stima. Jaz je ne bi zamenjala, so mi predlagali dr. Cerarja za to nosecnost (se mi je ponudil on sam, mi je on npr. delal tudi cerkazo v 12t), pri njem sem cakala 5 ur na en sam samcat UZ in me je od cakanja skoraj pobralo. Pri dr. Jermanovi cakas najvec 15 minut, v naprej dobis tocno uro pregleda. Vem pa, da se posvetuje tudi z drugimi strokovnjaki, ce si relativno "unikaten" pojav, kot sem sama (napotnico za dr. Cerarja oz. za drugo mnenej mi je ona dala, pa ne zato, ker ne bi vedela kako in kaj, pac pa ker je na tempodrocju toliko novitet, da vec glav res vec ve - tak je moj obcutek). Njena sestra pa je itak zelo prijazna. Pozdravcke, Mari 19t2d
|
|
|
|