Meggi -> RE: Še enkrat: prehrana med dojenjem (12.12.2005 10:33:02)
|
Pa še vsaj ena ki ji zmankjuje potrplenja. Jaz res več ne vem kaj še sploh naj jem. Že mam skor v seb paniko ob vsakem grižljaju ki ga dam vase. In kaj je najbolj nerodno- NIKJER NI ZASLONA KJER BI TI IZPISALO KAJ TOČNO JE NAROBE , da bi človek vedu kaj naredit. Moja sončica se mi smili ko tako se napihuje in joka, in pol si mislim a je vreden tisti trenutek sekunde ko imaš v ustih Okus ki ti paše? Jaz vegetarijanka, ne morem jest solate pa svežega sadja, ki sem ga v nosečnosti pojedla kilo na dan,... Pa mlečnih stvari ne- In KAJ NAJ SPLOH JEM. Sam kruh in čaj?????? Pa res in kaj pijete zdaj med dojenjem? Jaz sui kuham te čaje na hektolitre- soka baje ne, samo vodo že imaš tud dost, je pa res da je v čaju tudi tein- spet neki ne. A ja pa mlečni izdelki- skuta in jedi pečene iz skute- bo spet sraje????? itak pa res ne moreš rečt da je 100% od hrane ki jo poje mamica jok malega sončka. Da ne govorim kako me razpali če mi moj reče:"A si spet kej takiga jedla da princesko zvija"? UFFFFFFFFFFFFFFFFF. Naj si proba za en dan se tvegat tistih klobas, pa ,.......... Ja se vid da sem že čist obupana, ne!!!!
|
|
|
|