Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 16:21:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce prosim, dejte mi svetovat. Smo pri preurejanju stanovanja. Odločamo se ali bi raje imele eno večjo otroško sobo ali raje dve manjši. Jaz sem mnenja, da je bolje, da ima vsak otrok svoj kotiček, v katerem se lahko v miru igra, uči, počiva. In ker bomo zaradi prihoda preurejali stanovanje, me zanima, kaj je bolje. Malčka bosta narazen malo manj kot 2 leti. Še to. Imamo tudi možnost narediti 1 sobo z dvema kotičkova, vendar brez vrat. Tudi ta ideja mi ni tako zelo všeč, kot dve ločeni. Ima katera tako? Kako se obnese? Hvala za odgovore! Lp
|
|
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 16:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dve ločeni, vsekakor. V začetku bo prednost ta, da se starejši ne bosta eden drugega zbujala, ko sta večja je pa skoraj nujno ali pa vsaj zelo dobrodođšlo, da imata vsak svojo sobo. Se spomnim naju s sestro, ko sva imeli eno sobo, pa sva narazen dve leti. Sva se skregali do amena, potem pa nisi mogel iz jeze zaloputniti z vrati, ker potem nisi imel kam iti ... pa to sploh ni hecno, ampak GROZNO!
|
|
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 17:15:50
|
|
|
|
LARIKA
|
Se strinjam s Splišnijem. Raje dve manjši,kot eno večjo. Ker ko bosta otroka večja,osta vsak za sebe potrebovala nekaj zasebnosti in miru. Pa še za učenje, bo to precej pomembno, še posebej takrat ko bo strejši že v šoli. Igrata se pa lahko recimo tudi v dnevni sobi.
|
|
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 17:18:52
|
|
|
|
corfu
|
Jaz sem za dve sobi.
|
|
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 17:42:05
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi jaz mislim, da je bolje narediti dve sobi.Ko sta manjša je bolje iz razloga, kot ga je napisala Splišni. Kajti igrata se lahko še vedno enkrat v eni enkrat v drugi sobi. Za spanje je pa to dosti boljša rešitev. Ko bosta pa večja, pa mislim, da vsak rabi svoj "intimo", pa naj gre za učenje, poslušanje glasbe ali pa enostavno, da se umakneta vsak v svojo sobo in imata mir pred okolico. Oa ne pozabit, da bodo tudi kašne punce/fanti na obisk prihajali
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 18:55:18
|
|
|
|
ZARA
|
Jst sem absolutno za dve sobi...se mi zdi, da otroci večji ko so, bolj potrebujejo zasebnost. In prav je tako.
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 19:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
za dve
|
|
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 19:49:39
|
|
|
|
ona
|
Če imaš možnost,kar dve sobi!!
|
|
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 20:35:04
|
|
|
|
Maček Muri
|
Dve, pa čeprav čisto majhni. Da ima le lahko vsak svoj kotiček.
|
|
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 21:33:11
|
|
|
|
Gina
|
Naša dva ta velika (2 leti narazen) imata že kaki dve leti zeloooo različne interese in zelo sta različna po karakterju, tako da je ena skupna soba (sicer soba od vseh treh ) doprinesla h kregu, saj se nista imela kam umaknit do zdaj. Zato smo žrtvovali našo mini dnevno sobico (beri majčken kabinetek), da bo Dan imel svojo sobo. Jaz zdaj sicer trpim, ker imamo TV zdaj v spalnici, samo bomo nekako tudi to rešili. Glavno da imata otroka vsak svojo sobo. Res je grozno, če se nimaš kam umaknit. Dve sobi rulata!
|
|
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 11.12.2005 23:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
2, NUJNO! Me smo tri in da pomislm, da bi bla se s katero v sobi .. se mi zmesa! Vsak rabi svoj mir in samo svoj koticek (ce razmere dopuscajo seveda) LP
|
|
|
|
RE: Ena večja otroška soba ali dve manjši??? 12.12.2005 10:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam! torej definitivno 2 sobi
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?