tableti za želodec (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lenika -> tableti za želodec (11.12.2005 10:27:01)

Včeraj sem bila na večerji s kolegicami in, ko sem prišla domov, me je zelo tiščal želodec. Popoila sem malo donata in polizala en Gastal in mi je bilo bolje. V navodilih piše, da ni dokazano, da bi kakorkoli škodovalo plodu. Sedaj me pa zanimajo vaše izkušnje. Kaj vzamete, kadar je zgaga ali tiščanje hudo? Gastal, Rupurut, Rennie? Kaj je najboljše in kaj najmanj škodi? Hvala za odgovore.

mojcadamijan -> RE: tableti za želodec (11.12.2005 10:34:46)

Jaz sem jemala ruprut in ni bilo nič narobe, če pa imaš kakšna vprašanja je najbolje, da vprašađ v lekarni kaj je najboljše

BlankaT -> RE: tableti za želodec (11.12.2005 10:36:14)

Meni Rupurut ni odgovarjal, predvsem njegov okus. Zato sem uporabljala Rennie. Pa nisem imela nobenih problemov.

Marogica -> RE: tableti za želodec (11.12.2005 11:02:07)

Meni je v nosečnosti pomagal Rupurut, ki mi ga je svetoval ginekolog. Mislim pa da so vsi ti preparati narejeni na istem principu, tako, da ne bi smelo biti nekih razlik. Če pa nisi sigurna, pa ob priliki vprašaj svojega zdravnika.

petka -> RE: tableti za želodec (11.12.2005 13:19:29)

Jaz občasno vzamem Gastal, mislim, da so vse te tablete enake, razen okusa in proizvajalca... Pa ne bi smelo bit težav če kakšno občasno vzameš.

KODA -> RE: tableti za želodec (11.12.2005 21:10:00)

Jaz sem jemala Rupurut in pila donat.

pika-poka -> RE: tableti za želodec (12.12.2005 8:50:23)

pozdravljena..jaz imam full težave z kislino..tako da vzamem rutacit, ker mi ima malo boljši okus.
pa moja teta je non-stop jemala te tablete, ker je rkla da drugače ne bi mogla preživet...
pa meni jih je priporočila tudi zdravnica..in rekla da ni vpliva na plod ker je to lokalno zdravilo..

lp in upam da sem ti kaj pomagala..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]