Komet -> POROČILA BI SE IN BILA PRIJAVLJENA NA RAZLIČNIH NASLOVIH (5.4.2004 1:10:59)
|
Živjo! Zanima me ali je mogoče katera že tako naredila? Ali je sploh možno, da se poročiš in živiš na različnih naslovih? Kako je z uveljavljanjem otr.dodatka, štipendije, ali si lahko mati samohranilka, če uredita z možem preživnino, tam pa trdita da ne živita več skupaj pa čeprav živita. Nekje sem to slučajno ujela pa ne vem če je to res. Jaz sem študentka, fant pa zaposlen. Preden bi rodila, bi se rada poročila, vendar kolikor berem na forumu se to ne splača ravno zaradi denarja, ki ga tako dobiš več, kot samohranilka. Zanmima me kako uredite to s svojimi starši. Ali ste zvarovane po svojih starših in kdo dobi otr. dodatek, ki pripada vam. Ali ga uveljavljate kar same od poroda naprej in ga center nakazuje na vaš TR?Ali sporočiš na center svoj TR ali morajo to narediti starši? Nekje sem prebrala, da avtomatsko ko se poročiš izgubiš otr.dod za sebe. Kako pa prijavite otroka? Na fanta ali svoje starše. Jaz ne maram kej preveč birokracije s starši. Zanima me kaj se bolj splača? Fant ima plače neto 175 000,(bruto 239400) jaz pa nič, tudi delala nisem nič prek študentskega servisa,pa delnice imam še, ali to kaj vpliva? Prosim, če mi katera podpre odg. z zneski... Hvala za pomoč in lepo se imejte
|
|
|
|