Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 11.12.2005 0:28:02
|
|
|
|
Nasy
|
do kdaj pa rabiš to? Zdaj bodo počasi vse revije in časopisi polni tega
|
|
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 11.12.2005 0:48:48
|
|
|
|
Annny
|
Lahko omeniš aretacijo gen. Gotovine
|
|
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 11.12.2005 0:50:08
|
|
|
|
Annny
|
Res, med novoletnimi prazniki veliko revij dela 'obračun' starega leta- malo počakaj
|
|
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 11.12.2005 1:25:33
|
|
|
|
Nasy
|
med zadnjimi dogodki je gotovo Janković..
|
|
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 11.12.2005 7:11:31
|
|
|
|
mia-2
|
Po moje res bolš da počakaš do konca leta ko bo povsod vse pisalo-celo po mesecih.
|
|
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 12.12.2005 8:19:22
|
|
|
|
ur+sa
|
konec leta bo v časopisu Nedeljski dnevnik, pisalo o tem, za vsak mesec posebej...če maš čas počakati, počakaj, na kako izdajo so pa verjetno dogodki, kot so: un monsun na Tajskem (al kje ze) pa tornado Katrin (v Ameriki), pa take zadeve bodo iztoplae... v Slo , tukaj pa se ni kaj dosti dogajalo...
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 10:24:43
|
|
|
|
2ursae
|
ok, vem, da je to najbtž že stara tema, sam me zanima, kaj ste našle. Jaz dogodke v svetu nekako imam, manjkajo pa mi dogodki v Sloveniji. Ima katera? Hvala dogodke 2005 v svetu: * razorožitev IRE *teroristični napadi v Londonu, Sharm al Sheiku, Baliju, Amanu *Irak: 1. volitve vlade, decembra pa še volitve parlamenta. Sojenje Saddamu *ZDA: Bush spet izvoljen, orkan katrina, tajni zapori, vojna v Iraku (umrlo okoli 30.000 iraških civilistov) *Nemčija: prva ženska kanclerka Angela Merkl *umik Izraela iz Gaze *umrl papež Janez Pavel II., izvoljen Benedikt XVI. *Oranžna revolucija v Ukrajini * revolucije v Kirgiziji in Uzbekistanu (v Uzbekistanu napad na demonstrante, ubiti tudi ženske in otroci) * vrh OVSE v LJ *EU: kriza zaradi zavrnitve ustave s strani FR in NIZ; Hrvaška (ujet Ante Gotovina), Makedonija, Turčija dobijo status kandidatk *ptičja gripa v JV Aziji, panika pred pandemijo. Množičen poboj perjadi pa še športni dosežki v Slo: * Rok Benkovič - SP v skokih na srednji skakalnici * Čop in Špik - SP v dvojnem dvojcu (hej, tole se pa mal neumo sliši), srebro v dvojnem četvercu *Mitja Petkovšek - SP v gimnastiki (zlato na bradlji) * Aljaž Pegan - SP na drogu
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 10:42:02
|
|
|
|
Moyca_
|
');" onmouseout="return nd();" href="http://www.ringaraja.net/forum/showProfile.asp?memid=1108337590" target=_blank>2ursae to pa je zelo dobro- imaš še slučajno za 2003 in 2004
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 10:42:58
|
|
|
|
Moyca_
|
uf kaj pa je to 2ursae to pa je zelo dobro- imaš še slučajno za 2003 in 2004
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 11:15:15
|
|
|
|
puncica
|
Sem že enkrat pisala evo še enkrat TUKAJ in TUKAJ
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 11:25:50
|
|
|
|
puncica
|
Evo nekaj slovenskih dogodkov 2005 po mescih
|
|
RE: dogodki leta 2005 - svet in Slovenija 25.1.2006 11:36:32
|
|
|
|
Moyca_
|
hvala puncica
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?