|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RDEČINA OKOLI OČI
10.12.2005 17:12:15   
inara
NAŠA PUNČKA JE STARA 6 MESECEV IN IMA ŽE KAK MESEC RDEČINO OKOLI DESNE UČKE, ČEPRAV SI POGOSTO MENCA OBE UČKE(KOLIKOR SE DA JI TO PREPREČUJEMO, DA SI NE IRITIRA KOŽE).PRI ZDRAVNICI SEM DOBILA VLAŽILNO KREMO TER KREMO NA BAZI OLIVNEGA OLJA, VENDAR ŽAL NE VIDIM NOBENIH SPREMEMB.
ALI IMA OZIROMA JE KATERA IMELA PODOBEN PRIMER?POMAGAJTE MI.

HVALA IN LEP POZDRAV :INARA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RDEČINA OKOLI OČI
13.12.2005 1:34:31   
KODA
Ali imate doma mogoče kakšno žival,ali imate po stanovanju kakšne živalske kože?
Lahko bi bila kakšna alergija(na živalsko dlako) ali prah.Če se bo to ponavljalo,zahtevaj napotnico za alergologa(mogoče preventivno),da se izključi alergija.
Lahko je tudi kaj v zvezi s hrano.Naš je bil otečen,pa še rdeč okoli oči.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2006 9:42:18   
Jelka2
user posted image  Pri moji punčki se je ta rdečina okoli levega očka začela pojavljati okoli 5 mes., jaz nisem imela toliko za mar, ko pa so mi drugi rekli zakaj ma vnetega očka, sem šla pri 10 mes in pol k zdravniku z njo. Ugotovila je da ima moja punčka vneto oko ter da je "verjetno" alergogena, kar sem jaz razumela kot da je lahko alergična na kako hrano ali kaj takega...dobila je ANTIBIOTIK tobrex, pa po 14 dneh še ni bolje...tako da je veliko verjetnosti da je posledica alergije. Sedaj pa je največji problem pri otroku ki že skoraj vse je, izločiti vso prehrano in od začetka uvajati oz. preizkušati na kaj bi lahko bila alergična...lahko pa bi jo dali na testiranje...ampak imamo tako zoprno zdravnico, da se ji sploh ne upam reči to...VZTRAJAJTE IN SPRAŠUJTE ZDRAVNIKA, KAJ BI TO BILO,pri vašem otroku...največkrat te kar odslovijo, češ da ni nič...ne dajte se tako zlahka.LP

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2006 13:20:49   
Lana74
Rdečina okrog oči je ponavadi alergija na žitarice. Poskusi jih izločiti za nekaj časa, pa boš videla.

(odgovor članu Jelka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2006 19:03:09   
tins
Tudi mi imamo zaradi alergije rdečino okrog 1 očesa.

(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?