|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Navadni jogurt in ovseni.... kosmiči
10.12.2005 16:20:52   
TEVZI
pri katerem mesecu ste začele dajati navadni jogurt plus razne kosmiče. A ovsene, pšenične, prosene kosmiče prej skuhate? Kaj pa koruzni kosmiči, ali dajete in katere ter od katerega meseca.

Hvala in lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Navadni jogurt in ovseni.... kosmiči
10.12.2005 17:19:44   
KODA
Sem enkrat samo probala tastarejšemu ponudit to,ampak šele po 1 letu.Pa ni bil nič kaj preveč zagret.Pokazal je,da mu to ni všeč,pa ga nismo nič silili.Danes je star 5 let,pa še zmeaj noče tega jest.Pa tako je dobro to za prebavo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu TEVZI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2005 20:13:11   
tascha
Jaz mu dajem navadni jogurt brez kosmičev od 6 meseca dalje. Kosmiče pa mu še nisem notri zamešala. Bom pa probala, dobra ideja!user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2005 20:16:42   
tralala
To je spadalo k prvi hrani, ki sem jo dala mojemu sinčku. Ne spomnem pa se točno kda je to bilo. Ovseni kosmiči so zakon, tudi jaz jih jem vsak dan, njemu pa jih uturim v sadni jogurt, ko je fajn lačen. O tej hrani piše povsod samo pozitivno, pripraviš pa jih lahko tudi zmlete v mleku, ki ga segreješ do vretja. Lahko jih namočiš v vodi in dodaš pretlačeno banano (med, cimet), pečeš piškote,... Jaz najraje kupim tiste v plavem paketu (ne vem firme), se hitreje zmehčajo. Dober tek

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2005 14:25:44   
TEVZI
Hvala, bomo uvedli, upam, da mu bo všeč.

lp

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.