Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tita2006 -> Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (10.12.2005 7:56:53)

Iščem si ginekologinjo (moja se je upokojila, sem v 16.tednu nosečnosti) in me zanimajo vaša mnenja o dr.Kolar Kurent Katarini (Metelkova 15, Ljubljana)? Hvala za pomoč.

XXYY -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (10.12.2005 8:32:42)

Živjo!

Jaz imam to g. Meni je full vredu. Z UZ. ne špara, res da ti v materinsko knižico vpiše po predpisih (jaz imam že 3 UZ. vpisane + morfologija), drugače ti pa na vsakem pregledu pregleda na UZ, če je vse vredu z otrokom. Tako, da mi je to pri njej full všeč. Pa še z njo se da lahko vse pogovoriti, kar ti leži.

Ti jo kar priporočam. Pri nas doma jo majo že skoraj vsi in vsi so zadovoljni z njo.

Ti bodo še druge povedale izkušnje z njo.

Anonimen -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (10.12.2005 11:26:07)

yup,yup. je zelo dobra G. sicer jaz ne hodim k njej. moja mami pa. ko sem jaz rabila prvega G je bila prezasedena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in sem imela v 6. tednu težave. nisem vedela na koga naj se obrnem po nasvet. ker svoji takratnji G nisem zaupala,sem poklicala  dr. Kolarjevo. seveda sem ji povedala,da nisem njena pacientka, svetovali mi pa je kljub temu. vzela si je kar 20. min časa in me lepo, lepo pomirila[sm=smiley1.gif]

kar pogumno k njej!!!

pozdravčki

Yasminka -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (10.12.2005 19:33:18)

Zelo dobra ginekologinja! Z UZ-ji ne špara in res se lahko z njo vse pogovoriš ter jo kadarkoli pokličeš. Jo priporočam. Ima pa precej zasedeno.
Pozdravček
Y

tinca34 -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (11.12.2005 20:35:10)

Ja, tudi jaz imam njo; res je, da te na vsakem pregledu pogleda z UZ in to mi je fino. Je pa res, da tudi mene zanima kakšna je drugače? Jaz imam splošno zdravnico, ki je precej 'vredu' - vedno si vzame čas, te razume in se pogovori s tabo, diagnozo pa je že večkrat postavila napačno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Čeprav moram rečt, da sem s Kurentovo zaenkrat zadovoljna in bi jo priporočala za naprej.

XXYY -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (12.12.2005 17:28:10)

Živjo1

Glih danes sem slišala, da Kolarjeva ne sprejema novih pacientov, ker jih ima že preveč. Čao.

rozi81 -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (13.12.2005 16:27:32)

Za moje pojme bi morale vse g biti take kot je ona. In res je da z UZ-ji ne špara. Pa še sestra tam je 1a in se da že z njo marsikaj pogovort. Celo nosečnost in še zdaj mi pomaga (5m po porodu) če pokličem.

Anonimen -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (9.3.2011 12:22:24)

Dekleta prosim stran od nje! Nisem prva ne zadnja, v čakalnici smo se o njenem njenju kar vrstile, da bomo vse še lstran.
Čas je nekaj bla, se tudi zavzela za pacienta in svetovala. Sedaj molči, takrat vedi da je ZELOOO NEKAJ NAROBE.
Zašuštrala mojo mamo življensko.

Mene v no sečnosti tudi skoraj, sva oba šla. Predčasen porod, ni mi povedala, da mi odstopa posteljica, po mesecu dni, pa mi je rekla, da je vse to vedela in upala, da ne bo težav. Otrok zahiran, jaz čisto fuč fizično in psihološko!!!!

Rada tudi sama kaj vedno paca, ko pa zapaca pa roke dvigne. Pa stalno se pacientke pritožujejo, da jih psihologu pošilja. Imela je pa tako hudo vnetje pa PAP zaporedoma 3x po 3 pluse, potem veste kako hudo je. Potem je samo še operacija bila, ker se je izcimil rak. Podobno pri moji mami, ki je operacijo imela zaradi istih štorij pri 39 letu.

Dobr nasvet, če že druge nenajdete pol k njej drgač stran!!!

Izabelina -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (7.4.2011 8:16:08)

men tut ni preveč všeč... je zelo prijazna pa UZ nardi vsakič samo pove pa nič ne...

mene je dvakrat uprašala, če ful kadim med nosečnostjo pa sm ji rekla da ne in potem je bla tih... js sm si že ne vem kaj use predstavljala no in ko me je na tretjem pregledu to spet uprašala sm jo pa nazaj uprašala kaj je narobe pa ona men: ja mate zlo karcinirano posteljico verjetno boste mel prezgodnji porodo... sam ni panike [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley3.gif[/image] itak, da sm bla čis živčna...

(sicr sm pol rodila 4 dni čez rok, ampak ni point v tem)

No sestra Jagoda je pa itak najboljša!! Sam js bom vseeno zdej zamenjala zdravnico...

Anonimen -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (5.7.2012 13:09:08)

Isabela pri meni je čisto isto bilo. Na koncu, se je izkazal predčasni porod z zahiračnkom in nedonošnčkom. Otroka so komi rešili!

Dejstvo je, ko je zelo tiho in ko sama sebi mrmra je zelo nevarno. Jaz sem jo celo vprašala, pa mi ni hotela nič povedati, ko sem pa rodila in bila na pregledu je pa povedala, da je vse to vedela!!!! Da dostikrat ženske normalno donosijo ni pa nujno! No glede knjižice, ko je v porodnišnici bilo ugotovljeno da sem zelo rizična in ko so bile štete sekunde, je še celo porodničar jamral, da piše kot eno kropocalo in da kaj vse izpolnjeno, ko pa je neda razbrati. Mene spraševal kakšnem stanju sva pa nisem znala ama nič povedati, ker mi dobesedno ni nič povedala, nakoncu sem se zjokala, ko so mi rekli da nezaznajo utripa otroka in da nevejo kaj bo. Toplooooo odsvetujem!!!!!!!!!!

Tudi mama je nezadovolna, prepozno ji je odkrila raka, pa je prej mene rešila ker je svoj čas bila tudi porodničar v KC. Dejstvo je, da sem dobila občutek, da se je tega dela preobjedla in tudi čas ji je šel.

soncekl -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (27.11.2013 20:27:35)

Zelo dobra ginekologinja, toplo priporocam.[sm=bravo.gif]

july12 -> RE: Mnenje o dr.Kolar Kurent Katarini (11.4.2014 18:16:17)

Tole je že kar stara tema.

Je katera nosečka tukaj, ki zdaj hodi k njej?

Stran: [1]