puncica -> RE: Zasvojene s čokolado!!! (12.12.2005 12:52:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A je možno bit zasvojen s čokolado? Jaz brez nje ne morem in če vsak dan ne pojem koščka-velikega je ojoj![sm=sad.gif] [sm=sad.gif] Ja je možno in jaz sem tak primer, ko sem bila najstnica sem vse predale in omare prevohala če je kje kakšna čokolada, pri nas jih nikoli ni bilo, ker smo vse redno pojedli, jaz pa jo vsak dan tako rabila, če je ni bilo sem se spravila na jedilno ali na kakav, al pa čokolino naredila da vsaj mal potešim željo po njej, a to ni bilo to, tako sem napraskala zadnjih nekaj tolarjev, kovančkov po stanovanju, da sem šla po eno malo mini najcenejšo čokoladico. Včasih sem bila zarad tega nemogoča in tud tečna. Drug primer je bil če sem našla 100 g čokolado sem jo pogoltnila v 5 minutah,ko sva z mojim začela hodit ni mogel verjet kako lahko tako dobesedno požrem čokolado, on pa se matral z eno vrstico. Moja sestrična je ista, čokolado dobesedno žre, tako kot jaz včasih. Pojedla sem celo kilsko gorenjko z lešniki in to v enem popoldnevu. Skratka čokolada je zame kot droga dobesedno. Zdaj ko sem noseča mi je čokolada naredila več slabega kot dobrega, saj me je glava bolela nonstop vsak dan celo tako da sem zaradi tega bruhala. Ko sem jo ukinila je bilo bolje, še vedno imam grozno željo po njej a si jo tešim s tem, da si kupim kak rafaelo al pa frutabelo, sigurno pa moram še kak košček na dan pojest, to je pa OBVEZNO. Tako da jaz verjamem v to da si lahko s čokolado zasvojen čist zares brez heca.
|
|
|
|