Iščem varuško v LJ (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

čebelica maja -> Iščem varuško v LJ (9.12.2005 13:29:03)

Zdravo!
No, zaradi zdravstvenih razlogov našega dvoletnika se bo moral po novem čuvati v privat varstvu. Sedaj je v vrtcu, vendar pa ga moram čimprej izpisati, kot sem že omenila iz zdravstvenih razlogov. Ali pozna kdo kakšno dobro varuško v Ljubljani? Se priporočam!

naja08 -> RE: Iščem varuško v LJ (4.1.2006 12:14:44)

A si dobila kakšno koristno informacijo glede varstva? Tudi mi se zanimamo za varstvo - v vrtcu smo izviseli - pa še praktično iz istega konca smo. Se priporočam za kakšno spodbudno novico.

čebelica maja -> RE: Iščem varuško v LJ (5.1.2006 7:38:33)

Zaenkrat se moj dveletnik pazi še pri babici in tako bo do februarja, ko ima tudi pregled pri pulmologu in takrat bomo vidli kako bo z njim - ali gre lahko v vrtec ali ne? Vrtec mi sicer imamo in tudi zdaj plačujem rezervacijo, vendar pa se bo treba 01.marca odločiti kako in kaj. Zaenkrat še iščemo varstvo saj bi bila verjetno to rešitev zanj (babica ga ne more več čuvati, ker je smo priskočila na pomoč za 2-3 mesece). Sicer pa se mi je ena mlajša gospa ponudila, da bi čuvala še mojega otroka poleg svojega enoletnika - se mi je javila po e-mailu in je drgače še ne poznam. Vendar pa se z njo še nisem nič točno menila saj kot pravim čakamo zdaj pregled pri pulmologu. Je pa res, da je varuško zelo težko najti - no, vsaj pri nas je tako, da ne poznamo nobene.
Pa lep dan še naprej in upam, da bo tudi za vas posijalo sonce in boste našli varstvo...

Stran: [1]