sand -> RE: zamašen solzevod-vaše izkušnje (9.12.2005 14:51:12)
|
Hojla,tile zamašeni solzevodi so kriza.Z mojo princezo sva šli prepihat solzevod pri 1l.Pomagalo takoj in od takrat naprej vse ok.Čisto drugače pa je z mojim 10m starim sinkom.Ko je bil star 6m smo imeli skoz gnojnega učka,zato dobiva napotnico in greva prepihat solzevod.Mali je bil čisto iz sebe, drl se je tko, da sem mislila da ga bo konec,ampak ok,to potrpimo glede na to da bo uredu.Pa se stvar ponovi, spet rdeče in gnojno oko.Pokličem na okulistično kliniko jim povem in oni mi rečejo še enkrat bo treba prepihat.Spet smo tam in zdravnica me malo da ne nadere kaj delam tukaj,sej to itak ne bo pomagalo,ker je mali prehlajen,če je nos zamašen je zamašen oz. slbše prehoden tudi solzevod.Ful sem huda nazaj, mislijo da so bog in batina.Potem pa vsi ponižni in prijazni.Naredijo še enkrat, malemu skoraj razmesari solzevod,kar krvave solze so mu tekle.Res je bilo grozno.Nikar tja hodit,če res ni nujno,ker so mesarji.Če ima samo rdeče oko, lepo iziskaj gnoj ven, solzevod pritisni ob nosno kost in stisni,ne boj se kar pritisni,zato da gre ven.Večkrat to narediš bolš bo.Zraven čisti tudi oko s kamilicami in obvezno umivajta rokice.Če pa ima bulice boš pa najbrž res morala ntja, to pa izrežejo, od moje kolegice punčki so to naredili.Veliko sreče,Sand
|
|
|
|