bini -> čudna mati ali čuden zdravnik??? (9.12.2005 12:01:22)
|
povejte mi ve... naša je imela včeraj 6. dan vročino, polno sluzi in iz nosa teče kot za stavo... enkrat smo bili na urgenci, so rekli da je laringitis, ampak tisto kašljanje je izzvenelo v 2eh dneh..vročina še naprej, kašelj pa je bil potem čez cel dan in vedno je ob kašlju zelo jokala... smo šli 2 krat k našemu pediatru - ni pogledal grla ('je ne bom vznemirjal'), bedaki ker so ji dali inhalacijo ('jo samo vznemirjajo'), sicer ima rdeče žrelo, ampak ne bom vzel brisa - bi jo vznemirjal :((( ... nasvet je pa bil - pojdite kar malo na svež zrak - kljub vročini :((( do včerej sem zdržala, potem je pa še jest in pit skoraj nehala, pa smo šli pa kar k odraslemu in po 1 tednu so ji prvič pogledali kri, dobila je antibiotik, danes je že boljše...upam da bo kmalu čist dobra.. a sem jaz čudna, al je zdravnik, ki otroka z vročino praktično samo opazuje in ne naredi nič strokovnega... škoda je le ta, da ga trenutno v našem kraju nimamo s kom zamenjati :(.. upam da nam vseeno kmalu uspe.. imejte ostale več sreče z zdravniki!
|
|
|
|