Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 9.12.2005 15:27:47
|
|
|
|
Skorpija
|
Jst sem ena taka kopija baguske...
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 9.12.2005 15:41:48
|
|
|
|
Marogica
|
Midva se najprej obilno navečerjava (napaka-pa kaj, če pa paše), nato pa se spraviva vsak v svojo sobo pred TV oz. jaz kombinacijaTV/PC. Tako je nekako do 23 ure, ko se spraviva spat, če nisva že pred Tv-jem zaspala. Romantika/pogovori? Ta čas izkoristiva midva, preden pride ta večji iz vrtca ali ko imata otroka popoldanski počitek. Sveče pa prižigamo, kadar nam toka zmanjka, drugače se zaradi utrujenosti na to ne spomniva, pa še moteče so ob televiziji
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 9.12.2005 17:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva se gola loviva okoli hise.. Tako zrajcava sosede.. in nato jih s teleskopom opazujeva..
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 9.12.2005 18:39:39
|
|
|
|
Primoza
|
trikrat tedensko po 1 uro vsak kolesarjenja na sobnem kolesu, vmes malo biljenja v ekran. Kdaj gledava film do konca, še večkrat pa nehava gledati takrat, ko nehava kolesariti. Seveda pa s tem vse rekreacije običajno še ni konec. Ja, TV je kar popularna zadeva, kdaj je prav simpatično biti lenivec.
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 9.12.2005 19:02:24
|
|
|
|
Pupica
|
Včasih , drugič spet samo in gledava TV, tretjič pa in . Včasi pa vsak na svojem koncu. Eden , drugi pa ali Res nama pa nikoli ni dolgčas. Če bi se mi zazdelo, da nisva skup, pa bi poskrbela za to.
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 9.12.2005 19:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Če sva oba doma, velikokrat pogledava kak film na TV, vmes pa se crkljava in včasih tudi , če crkljanje pripelje tako daleč. Včasih je samo eden pred TV-jem, drugi pa pred računalnikom (predvsem takrat je tako, ko bi eden od naju na TV gledal nekaj, kar drugemu ni všeč). Imava pa TV in računalnik v svoji sobi, tako, da se lahko zraven še pogovarjava o čemerkoli že. Včasih skupaj sestavljava puzzle, ampak to večinoma ne traja dolgo, ker nimava ravno idealnih živcev. Včasih si naročiva pizzo in pivo in tiramisu in se pred spanjem posladkava še s tem. Zgodilo se je že tudi, da sva skupaj peljala Gospo Pes na sprehod. Da bi ob taki uri še kaj konkretnega naredila v gospodinjstvu - ne, to je že redkost. Mogoče še edino za sabo pospraviva kuhinjo ali pa dava kaj prat, kaj več pa že ne. Če gre pa moj dragi v nočno, potem pa meni preostanejo knjiga, TV in računalnik. Do kdaj, je pa odvisno, koliko sem zaspana. Sem znala biti tudi že do jutra pokonci in sem z mojim dragim klepetala preko MSN-ja (jaz doma, on iz službene pisarne).
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 9.12.2005 19:04:19 >
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 9.12.2005 19:54:13
|
|
|
|
bobek05
|
Očitno smo vsi obsedeni s TV in računalnikom Pri nas je tak, da mali zaspi okrog 19h - seveda ostane VELIKO časa za marsikaj... Večerja ob svečah?? Lepo vas prosim, kje pa se mi da še več posode pomivat Sveč pa sploh ne vem če imava?? V MB ne pomnim, da bi kdaj pri nas zmanjkalo elektrike... Aja, sem se spomnila, ja nekaj jih je - tistih dišečih in občasno jih prižgeva, ko se spravljava "posteljo popravljat" (blazno škriplje ) - včasih sploh resna ne morem ostat zraven ker se tak čuje Hvala bogu, da mali spi v drugi sobi... Če ni moj na treningu potem se skupaj cartava, objemava pa zraven buljiva TV Jaz še malo posodo pomivam ali pa peglam, perem.. (saj vem, dolgčas, ampak poleg malega nič ne naredim - star bo pol leta).. Če mojega ni doma (in pride šele ob 21h ali 22h s treninga) potem še delam kaj na računalniku - čupim na RR ali si kaj pišem za diplomo.. Ko si zrihtava varstvo, je pa žurka Takrat (vsaj 1x na teden) pa me vedno kam pelje na večerjo, pa greva na kak koktejl in malo v life... , no kasneje pa itak ...
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 9.12.2005 21:36:07
|
|
|
|
Annny
|
Naša tamalčica gre zgodaj spat (najkasneje do 18h), potem sva pa tastara dva frej No, midva se zvečer veliko pogovarjava, ponavadi kasneje naredim še kaj za faks, skupaj kaj pobrkljava po stanovanju, greva na sprehod, gledava filme. Cca 2x na teden greva ven kaj pojest, tudi v kino (= drugačno vzdušje, kot pred domačim kinom), na tortice, v šoping, se malo vozit okrog.. Imava se fajn
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 9.12.2005 22:12:15
|
|
|
|
giga
|
Jest v glavnem kar pospravlam, včasih pa tut paše mal spremembe in si pržgeva svečke, klepetava, se greva "a se spomnš..." kako sva se spoznala, kako sva se čez dan kregala...Najbl pogost pojav je pa definitivno pospravljanje in TV, pa seveda internet.
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 10.12.2005 22:48:01
|
|
|
|
KODA
|
Ali smo pred računalnikom,ali gledamo TV,ali ,ali pa zaspimo z otroci.Odvisno od razpoloženja.
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 13.12.2005 15:11:15
|
|
|
|
bskrle
|
Greva spat, delava za službo, kaj pospraviva, bereva. TV ne gledava, ker je nimava. ZA POGOVOR preutrujena. Molimo pa že prej skupaj ob lučkah adventnega venčka.
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 13.12.2005 16:40:51
|
|
|
|
lefairyon
|
Pa ne mi zdaj reči, da pospravljate stanovanje, dokler ne greste spat zakaj pa ne...je vsaj mir in ni razkopano sproti...nekateri znamo razporedit čas za delo in še za kaj drugega kasneje...pa s tem ne mislim pogovor ob svečah
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 13.12.2005 21:48:33
|
|
|
|
Joe
|
Evo, avtorica teme, se popolnoma najdem v opisu. Tudi meni je navadno žal tako porabljenega dragocenega večernega časa. Brez ironije izjavljam, da grem zdajle dol, si narest solato in pogledat v knjigo, pa zgodaj spat, da bo vsaj jutri malo lažje. Dobra tema oz. izhodišče!
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 14.12.2005 11:05:33
|
|
|
|
pipica
|
Ola, ko pa pri nas po silnih mukah tamal zaspi, imam jaz končno čas, da lahko kaj postorim se pravi, da likam, posodo posravljam, ...Kasneje vzamem kakšno knjigo v roke in malo berem, ali pa gledava tv, no veliko pa se tudi pogovarjava. Si prižgeva svečke zvečer, pa kakšno rečeva, pa da ne pomote, tudi romantika pride na vsake tok časa, ampak ker najin otrok spi zelo malo, in se zbuja kar naprej, morava res počakat, da je čist v spanju. lp
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 14.12.2005 11:48:02
|
|
|
|
kepa*
|
uh, vsak dan si obljubim, da ko mali končno zaspi, da bom mal spravla stanovanje v red, a potem se mi ne da in visim na rač., ali pa se z mojim pogovarjava, al pa kr mal bluzim.
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 16.12.2005 14:34:19
|
|
|
|
muki1
|
Preganjajo me tiste scene iz filmov, ko zakonca zvečer prižgeta svečke, pa si dasta gor primerno glazbo, spijeta kozarček in se pogovarjata IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen , ja v filmih sta zakonca ponavadi še vsa lepa in zjutraj ko vstaneta si brez pranja zob privoščita eno ful romantično lizanje , pa ženska je itak že naličena, ko se zbudi, tak da...... ne mi o filmih.
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 19.12.2005 11:44:45
|
|
|
|
špelin@
|
Več variant: 1. Jaz na netu, dec pred TV-jem. Oz. obratno 2. Oba na netu, da se skupaj reživa ob kakšnih bedarijah. 3. Oba pred TV-jem - zelo redko. 4. Kartava na mizi, polni drobtin od večerje, dokler nama riti na kuhinjskih stolih ne otrpneta 5. Predebatirava položnice in ostale stroške - cca. 1x tedensko. Ostalo sledi, ko se TV in računalnik ugasneta... Knjige berem dopoldne, kadar mi dojenčica dremlje na rokah, večja pika pa je v šoli. Zvečer pa itak nikoli ne pospravljam!
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 31.12.2005 1:09:34
|
|
|
|
Jutra
|
Midva si izmenjujeva računalnik, potem pa gor počneva, karkoli pač že Medtem drugi bere cajtenge in revije, kuha čajčke in pripravlja prigrizke. V decembru sva pa imela zelo pestro. Danes sva bila v CD, včeraj sva igrala Boogle, predvčerajšnjim sva bila na večerji v španski restavraciji... Pa saj ne morem več pisat, moj ravno sedaj take "klati", kaj vse naj napišem, da
|
|
[Brisano sporočilo] 31.12.2005 7:51:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 1.1.2006 15:29:17
|
|
|
|
babylove
|
1. uredim sebe2. uredim stanovanje (pospravim, pomijem, poberem perilo itd.)3. skuham za naslednji dan Kvaliteten čas s partnerjem? O tem bo čas razmišljati, ko bo zaškripalo ...
|
|
|
|
RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? 1.1.2006 17:18:35
|
|
|
|
Moyca_
|
-pospraviva za malima in spravima v red stanovanje -pomijem posodo -grem na računalnik -buliva tv dostikrat si nalijeva kozarček rdečega pa pogledava kak film -se pocrkljava -moj dela kaj za firmo -
|
Pogradi.пеперутка16Da/ne in zakaj?Da. (
54%)
Ne. (
44%)
Ne vem. (
3%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!