Anonimen -> RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo? (9.12.2005 19:03:55)
|
Če sva oba doma, velikokrat pogledava kak film na TV, vmes pa se crkljava in včasih tudi [sm=sloncek.gif] , če crkljanje pripelje tako daleč. Včasih je samo eden pred TV-jem, drugi pa pred računalnikom (predvsem takrat je tako, ko bi eden od naju na TV gledal nekaj, kar drugemu ni všeč). Imava pa TV in računalnik v svoji sobi, tako, da se lahko zraven še pogovarjava o čemerkoli že. Včasih skupaj sestavljava puzzle, ampak to večinoma ne traja dolgo, ker nimava ravno idealnih živcev. Včasih si naročiva pizzo in pivo in tiramisu in se pred spanjem posladkava še s tem. Zgodilo se je že tudi, da sva skupaj peljala Gospo Pes na sprehod. Da bi ob taki uri še kaj konkretnega naredila v gospodinjstvu - ne, to je že redkost. Mogoče še edino za sabo pospraviva kuhinjo ali pa dava kaj prat, kaj več pa že ne. Če gre pa moj dragi v nočno, potem pa meni preostanejo knjiga, TV in računalnik. Do kdaj, je pa odvisno, koliko sem zaspana. Sem znala biti tudi že do jutra pokonci in sem z mojim dragim klepetala preko MSN-ja (jaz doma, on iz službene pisarne).
|
|
|
|