|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj počnete zvečer, ko otroci zaspijo?
9.12.2005 15:27:47   
Skorpija
Jst sem ena taka kopija baguske...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.12.2005 15:41:48   
Marogica
Midva se najprej obilno navečerjava (napaka-pa kaj, če pa paše), nato pa se spraviva vsak v svojo sobo pred TV oz. jaz kombinacijaTV/PC. Tako je nekako do 23 ure, ko se spraviva spat, če nisva že pred Tv-jem zaspala.
Romantika/pogovori? Ta čas izkoristiva midva, preden pride ta večji iz vrtca ali ko imata otroka popoldanski počitek. Sveče pa prižigamo, kadar nam toka zmanjka, drugače se zaradi utrujenosti na to ne spomniva, pa še moteče so ob televizijiuser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.12.2005 17:08:57   
Anonimen

Midva se gola loviva okoli hise.. user posted image user posted image
Tako zrajcava sosede.. in nato jih s teleskopom opazujeva.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
9.12.2005 18:39:39   
Primoza
trikrat tedensko po 1 uro vsak kolesarjenja na sobnem kolesu, vmes malo biljenja v ekran. Kdaj gledava film do konca, še večkrat pa nehava gledati takrat, ko nehava kolesariti. Seveda pa s tem vse rekreacije običajno še ni konec. Ja, TV je kar popularna zadeva, kdaj je prav simpatično biti lenivec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.12.2005 19:02:24   
Pupica
Včasihuser posted image , drugič spet samouser posted image in gledava TV, tretjič pa user posted image in user posted image .
Včasi pa vsak na svojem koncu. Eden user posted image , drugi pa user posted image ali user posted image
Res nama pa nikoli ni dolgčas. Če bi se mi zazdelo, da nisva skup, pa bi poskrbela za to.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.12.2005 19:03:55   
Anonimen
Če sva oba doma, velikokrat pogledava kak film na TV, vmes pa se crkljava in včasih tudi user posted image , če crkljanje pripelje tako daleč. Včasih je samo eden pred TV-jem, drugi pa pred računalnikom (predvsem takrat je tako, ko bi eden od naju na TV gledal nekaj, kar drugemu ni všeč). Imava pa TV in računalnik v svoji sobi, tako, da se lahko zraven še pogovarjava o čemerkoli že. Včasih skupaj sestavljava puzzle, ampak to večinoma ne traja dolgo, ker nimava ravno idealnih živcev. Včasih si naročiva pizzo in pivo in tiramisu in se pred spanjem posladkava še s tem. Zgodilo se je že tudi, da sva skupaj peljala Gospo Pes na sprehod. Da bi ob taki uri še kaj konkretnega naredila v gospodinjstvu - ne, to je že redkost. Mogoče še edino za sabo pospraviva kuhinjo ali pa dava kaj prat, kaj več pa že ne.
Če gre pa moj dragi v nočno, potem pa meni preostanejo knjiga, TV in računalnik. Do kdaj, je pa odvisno, koliko sem zaspana. Sem znala biti tudi že do jutra pokonci in sem z mojim dragim klepetala preko MSN-ja (jaz doma, on iz službene pisarne).

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 9.12.2005 19:04:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
9.12.2005 19:54:13   
bobek05
Očitno smo vsi obsedeni s TV in računalnikom user posted image Pri nas je tak, da mali zaspi okrog 19h user posted image - seveda ostane VELIKO časa za marsikaj... Večerja ob svečah?? Lepo vas prosim, kje pa se mi da še več posode pomivat user posted image Sveč pa sploh ne vem če imava?? user posted image V MB ne pomnim, da bi kdaj pri nas zmanjkalo elektrike... Aja, sem se spomnila, ja nekaj jih je - tistih dišečih in občasno jih prižgeva, ko se spravljava "posteljo popravljat" user posted image (blazno škriplje user posted image ) - včasih sploh resna ne morem ostat zraven ker se tak čuje user posted image user posted image user posted image Hvala bogu, da mali spi v drugi sobi... user posted image
Če ni moj user posted image na treningu potem se skupaj cartava, objemava user posted image pa zraven buljiva TV user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz še malo posodo pomivam ali pa peglam, perem.. user posted image (saj vem, dolgčas, ampak poleg malega nič ne naredim - star bo pol leta)..
Če mojega user posted image ni doma (in pride šele ob 21h ali 22h s treninga) potem še delam kaj na računalniku - čupim na RR user posted image user posted image user posted image ali si kaj pišem za diplomo..

Ko si zrihtava varstvo, je pa žurka user posted image user posted image user posted image Takrat (vsaj 1x na teden) pa me vedno kam pelje na večerjo, pa greva na kak koktejl in malo v life... user posted image , no kasneje pa itak user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.12.2005 21:36:07   
Annny
Naša tamalčica gre zgodaj spat (najkasneje do 18h), potem sva pa tastara dva frejuser posted image  No, midva se zvečer veliko pogovarjava, ponavadi kasneje naredim še kaj za faks, skupaj kaj pobrkljava po stanovanju, greva na sprehod, gledava filme. Cca 2x na teden greva ven kaj pojest, tudi v kino (= drugačno vzdušje, kot pred domačim kinom), na tortice, v šoping, se malo vozit okrog.. Imava se fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.12.2005 22:12:15   
giga
Jest v glavnem kar pospravlam, včasih pa tut paše mal spremembe in si pržgeva svečke, klepetava, se greva "a se spomnš..." kako sva se spoznala, kako sva se čez dan kregala...Najbl pogost pojav je pa definitivno pospravljanje in TV, pa seveda internet.

Carpe diem!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.12.2005 22:48:01   
KODA
Ali smo pred računalnikom,ali gledamo TV,aliuser posted image ,ali pa zaspimo z otroci.Odvisno od razpoloženja.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.12.2005 15:11:15   
bskrle
Greva spat, delava za službo, kaj pospraviva, bereva.
TV ne gledava, ker je nimava.
ZA POGOVOR preutrujena.
Molimo pa že prej skupaj ob lučkah adventnega venčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.12.2005 16:40:51   
lefairyon
Pa ne mi zdaj reči, da pospravljate stanovanje, dokler ne greste spat

zakaj pa ne...je vsaj mir in ni razkopano sproti...nekateri znamo razporedit čas za delo in še za kaj drugega kasneje...pa s tem ne mislim pogovor ob svečahuser posted image

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.12.2005 21:48:33   
Joe
Evo, avtorica teme, se popolnoma najdem v opisu. Tudi meni je navadno žal tako porabljenega dragocenega večernega časa. Brez ironije izjavljam, da grem zdajle dol, si narest solato in pogledat v knjigo, pa zgodaj spat, da bo vsaj jutri malo lažje. Dobra tema oz. izhodišče!

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.12.2005 11:05:33   
pipica
Ola, ko pa pri nas po silnih mukah tamal zaspi, imam jaz končno čas, da lahko kaj postorim se pravi, da likam, posodo posravljam, ...Kasneje vzamem kakšno knjigo v roke in malo berem, ali pa gledava tv, no veliko pa se tudi pogovarjava. Si prižgeva svečke zvečer, pa kakšno rečeva, pa da ne pomote, tudi romantika pride na vsake tok časa, ampak ker najin otrok spi zelo malo, in se zbuja kar naprej, morava res počakat, da je čist v spanju.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.12.2005 11:48:02   
kepa*
uh, vsak dan si obljubim, da ko mali končno zaspi, da bom mal spravla stanovanje v red, a potem se mi ne da in visim na rač., ali pa se z mojim pogovarjava, al pa kr mal bluzim.

Letos pa bo!

(odgovor članu pipica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
16.12.2005 14:34:19   
muki1
Preganjajo me tiste scene iz filmov, ko zakonca zvečer prižgeta svečke, pa si dasta gor primerno glazbo, spijeta kozarček in se pogovarjata
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image , ja v filmih sta zakonca ponavadi še vsa lepa in zjutraj ko vstaneta si brez pranja zob user posted image privoščita eno ful romantično lizanje user posted image , pa ženska je itak že naličena, ko se zbudi, tak da...... ne mi o filmih. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.12.2005 11:44:45   
špelin@
Več variant:
1. Jaz na netu, dec pred TV-jem. Oz. obratno user posted image
2. Oba na netu, da se skupaj reživa ob kakšnih bedarijah.
3. Oba pred TV-jem - zelo redko.
4. Kartava na mizi, polni drobtin od večerje, dokler nama riti na kuhinjskih stolih ne otrpneta user posted image
5. Predebatirava položnice in ostale stroške - cca. 1x tedensko.
Ostalo sledi, ko se TV in računalnik ugasneta... user posted image

Knjige berem dopoldne, kadar mi dojenčica dremlje na rokah, večja pika pa je v šoli. Zvečer pa itak nikoli ne pospravljam!

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
31.12.2005 1:09:34   
Jutra
Midva si izmenjujeva računalnik, potem pa gor počneva, karkoli pač žeuser posted image  Medtem drugi bere cajtenge in revije, kuha čajčke in pripravlja prigrizke.

V decembru sva pa imela zelo pestro. Danes sva bila v CD, včeraj sva igrala Boogle, predvčerajšnjim sva bila na večerji v španski restavraciji...

Pa saj ne morem več pisat, moj user posted image  ravno sedaj take "klati", kaj vse naj napišem, dauser posted image user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
31.12.2005 7:51:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
1.1.2006 15:29:17   
babylove
1. uredim sebe2. uredim stanovanje (pospravim, pomijem, poberem perilo itd.)3. skuham za naslednji dan Kvaliteten čas s partnerjem? user posted image O tem bo čas razmišljati, ko bo zaškripalo user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
1.1.2006 17:18:35   
Moyca_
-pospraviva za malima in spravima v red stanovanje
-pomijem posodo
-grem na računalnik
-buliva tv
dostikrat si nalijeva kozarček rdečega pa pogledava kak film
-se pocrkljava
-moj dela kaj za firmo
-user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.3.2006 23:19:01   
samsara
pozdrav.privošči si računalnik.klepetaj.minilo ti bo kot hudič.pošlji ga spat da boš imela mir.pa uživaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

novo leto
che guevara

Kje pričakat novo leto?

doma z družino (80%)

v tujini (1%)

v mestnem središču (3%)

na privat zabavi (10%)

sam pred tv (2%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!