manjka mleka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tejč -> manjka mleka (9.12.2005 10:53:05)

Povejte mi prosim, kolikokrat na dan oz. koliko mleka mora dojenček spit iz dojke, da se mleko še proizvaja v zadostnih količinah, da se lahko še naprej doji, da ne preneha?

Ajša se doji ponoči enkrat, zjutraj dvakrat in še popoldne enkrat, to je vse. Potem pa ima še dva obroka, enega sadnega in enega zelenjavnega.


Ne bi rada videla, da bi se odstavila, stara je 7 mesecev in jo nameravam dojit še naprej vsaj do enega leta starosti, ker je atopik.
KAj mi svetujete, je dovolj dojenja? A ji lahko zvečer uvedem še en obrok kašice ali raje ne? Zvečer se tako ali tako noče več dojit.

Hvala za odg.




Suzi* -> RE: manjka mleka (9.12.2005 11:13:54)

Jaz našega 9m [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dojim še 3x (polno dojen do 6m). Zjutraj, zvečer in pred nočnim spanjem. Pa poleg ima še 3 goste obroke. Sadnega, zelenjavno-mesnega in enega skutno-sadnega ali kaj podobnega. Jaz bom zdaj prešla še na en večerni gosti obrok, tako da mi ostaneta samo še dojenje zjutraj in zvečer.

Mleko se pa itak dela glede na povpraševanje. Torej, tudi ko boš dojila še manjkrat, se bo delalo ravno toliko da bo prav za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Ti kar po občutku ravnaj, pa bo.




Stran: [1]