Svečka in kakanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Petrolinka -> Svečka in kakanje (8.12.2005 19:04:38)

Eno mogoče malo neumno vprašanje, vendar z [sm=love.gif] ne veva kaj naj naredima. Včeraj smo imeli posvetovalnico in drugo cepljenje. Včeraj zvečer sma mu dala preventivno svečko (tako so nama svetovali). Danes ima 37,8 že celi dan vročino,.... zanima me če ima svečka efekt, če se 15 minut za tem ko mu dama svečko pokaka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ali mu lahko dama drugo svečko ali morama spet počakati 4-6 ur do naslednje?

Hvala za odgovore!

Anonimen -> RE: Svečka in kakanje (8.12.2005 19:13:43)

Jaz sem bolj za sirup (Daleron ali Capol),pa se mu da 1/3 žličke, pa je takoj dobro. Ampak ne bi pretiravala. Dokler nima 38+ se mi zdi nepotrebno dajata svečke.
Kako je pa s tem, da je kakal 15minut po tem, pa ne bi vedla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

muki1 -> RE: Svečka in kakanje (8.12.2005 19:17:20)

Mislim, da je dovolj 15 minut, saj Neži ponavadi po 30 minutah začne vročina padati.

Anonimen -> RE: Svečka in kakanje (8.12.2005 20:33:23)

Morda pa res raje poskusi z Daleronom. To je sirup proti vročini, ki je izredno dobrega okusa, po ananasu, čisto nič po zdravilih, glavno pa je to, da ima notri brizgo in ga daš otročku po brizgi (v usta, seveda). Zdaj sem šla gledat in je v bistvu od rojstva naprej, saj je prvo doziranje napisano za stare do 3 mesece.

KODA -> RE: Svečka in kakanje (8.12.2005 21:50:23)

Jaz bi tudi rajši poskusila z Daleronom.Saj učinek je isti,kot pri svečki.Naš tastarejši,sploh ni pustil,da mu damo svečko,pa mu jo tudi nisem nikoli vsiljevala.Pokaka se pa zato,ker svečka nadraži črevesje.Naš je zmeraj kakal po merjenju temperature v ritki.

Špacka -> RE: Svečka in kakanje (9.12.2005 6:58:44)

Svečka zelo hitro prime, tako da malo počakaš in ponovno izmeriš temperaturo.Če temperatura ni nič padla, lahko daš ponovno svečko.

Stran: [1]