Sofi -> RE: Dojenčki in TV (8.12.2005 18:50:23)
|
Naš mali tudi čist not pade, ko vidi televizijo. Saj ne, da ga pred TV posadimo in naj gleda, ampak tak občasno se pa že sooči z njo. Predvsem ko ga nosim sem in tja, saj ne moreva hodit vedno v isto stran obrnjena. Je enkrat "gledal" koncert nekega orkestra in ko je trobenta igrala solo je kar pel zraven. Zgleda, da se bo po atiju vrgel in bo muzikant [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Drugače pa TV za otročke ni dobra tudi zaradi sevanja, mi se tolažimo, da temu ni podvržen, ker imamo plasmo. Sicer pa otroka ne moreš zaščititi pred vsem. Jaz mislim, da ni tako narobe, če jo "gleda" tu pa tam. Še to moram napisat, čeprav ne spada ravno sem. Je prišel gospod blizu štiridesetih v trgovino kupit televizor. Pa se nanj sploh ni spoznal, še vklopit je ni znal in nič, ker še nikoli ni imel televizorja - pa ne, da bi bil revež, zame je bil ČUDAK. Doma ima otroka in zaradi njega je KONČNO prišel kupit televizor, ker se mu sošolci norca delajo, ker ne gleda nadaljevank, katere gledajo oni. On je hotel otroka narediti enako čudnega kot je on sam[sm=bad.gif]. In to v današnjem svetu. Mogoče je otroku res želel dobro, naredil pa mu je slabo, ker nobeno pretiravanje ni dobro. LP
|
|
|
|