Interspar Celje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

total -> Interspar Celje (7.12.2005 18:28:25)

Zanima me kolk trgovin je že odprtih notr? Kaj pa h&m? Se splača it nakupovat kaj?

Lp total[sm=rozica.gif]

snorlax -> RE: Interspar Celje (7.12.2005 20:19:57)

Že dooooolgo nisem bila tam, ampak kolikor mi je znano, bo H&M menda šele spomladi, takrat ko bo že dokončan celoten center.

mammy26 -> RE: Interspar Celje (7.12.2005 20:36:09)

Živjo,

Interspar dobiva čedalje lepšo podobo, tako lahko obiščeš že trgovine kot so: Leonardo, Dorothy Perkins, Modiana, Ariel, Hervis, Mladinska knjiga, Swarovski, A-Ž in seveda tiste, ki so bil odprte že ves čas. Odprta je tudi že zlatarna, pa nekaj kafičev, pizza in sigurno sem še kaj izpustila.

Kmalu bo odprt tudi center za otroke, v drugem nadstropju t.i. Džungla.

To je to. H&M pa bo odprt šele marca. Drugače se splača iti malo pogledati, če ne že zaradi nakupov, zaradi firbca, kako je urejeno.

solzica -> RE: Interspar Celje (11.12.2005 18:37:37)

Interspar je res ful fajn zrihtan, a hodite kaj zdaj na te prireditve za otroke, moj sin je čisto navdušen nad božičkovo hišo, pa ta džungla ki jo pripravljajo za otroke bo nora. Pa lutkovne predtave in delavnice, včeraj je bil presrečen ko je videl Nodija.Končno smo dobili tudi na tem območju center, kjer se bo nekaj vedno dogajalo in lahko otroka kam pelješ. Jutri če se ne motim pa se začne pravljična dežela.

Joe -> RE: Interspar Celje (11.12.2005 23:17:15)

Saj je res na nivoju (in strop zelo visok, tako da je občutek zelo zračen), a meni se zdi enostavno preveliko, preveč, nepotrebno. Saj vem, staram se.

Stran: [1]