|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sanje?!
7.12.2005 15:53:38   
ur+sa
 Zanima me, če se še keri to dogaja, kar se dogaja meni?
Namreč zgodilo se mi je že parkrat, da sem ponoči nekaj sanjala, naslednji dan se je pa vse naredilo točno tako, kot je bilo v sanjah.... (v bisvtu sem enkrat to že doživela)???

Kaj naj bi to pomenilo, je to zgolj naključje user posted image  ...al kaj drugega??

LP in hvala za odgovoreuser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sanje?!
7.12.2005 15:58:13   
Katrin
Ja, tudi meni. Pojma nimam kaj to pomeni, občutek pa ni najlepši, ne? Mene je včasih kar groza....

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 16:04:40   
ur+sa
k sem sanjala mi je bilo navadno , itk, pač sanje....user posted image  ko pa so se zjutraj sanje zacele odvijat, sem se sredi pločnika ustavila in gledala... in se zacela zavedati, da sem pa jaz to ze dala skozi.... je občutek je nekek slab, k ti nč ni jasn....user posted image

nevem zanimivo,in me zanima zakaj se to dogaja.... ?

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2005 16:10:22   
Katrin
Nekje sem enkrat brala, da si ljudje v sanjah rišemo slike (rišemo svojo prihodnost) .... da pa žal teh slik velikokrat ne razumemo....
Morda pa je to to.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2005 22:52:19   
muki1
Meni se je pa večkrat že zgodilo, da sanjam neko osebo in jo potem isti dan po dooooooolgem času srečam.
Da bi pa delala kaj takega kot v sanjah, pa raje NE HVALA, ker nikoli kaj pametnega ne sanjam in niti ne želim, da bi mi sanje nosile resnico. user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2005 0:17:53   
KODA
Meni se je pa tako zgodilo,da sem nekaj sanjala ,nato pozabila na te sanje.Čez nekaj časa,so se te sanje obudile in zdelo se mi je,kot,da vem kaj se bo zgodilo,kot,da sem to že nekje videla.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2005 9:15:29   
ur+sa
aja.. user posted image
jest sem drgac enkrat slisala, da to pomeni, da si zivel se v preteklosti... in da si ta dogodek ze dal skozi? sam mi ni jasno  kako... user posted image
druga teorija je pa ta: da ima cloevek (ne vsak) en sesti cut... in ve za kak dogodek v naprej, ker se mu pokaze v sanjah, in res kot si rekla katrin, je tako da ne razumemo sanj....

nekAJ more bit na sanjh, ce je se knjiga o tem...?

ma se kera take sanje, k se uresnicjio?

Jutri je nov dan...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2005 9:23:54   
baguSka
Jest se pa zjutri, ko se zbudim, skor nikol ne spomnem kaj sm sanjala. Po eni strani mi je to kar fajn. Se je pa tud men že zgodil večkrat, da sem kako situacijo že vidla, točno tako user posted image Kot da se je zgodilo že prej, pa sem prepričana da se ni.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2005 9:47:09   
tanikaa
jaz pa se zelo redko spomnim sanj. ponavadi se jih le takrat, ko imam kake probleme. in takrat se mi v bistvu v sanjah nakaže nekaka rešitev tega problema. vem da zveni neumno, ampak res sem že večkrat sanjala, kako se izveči iz določenih sranj. ups, sory. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2005 10:08:10   
baguSka
Evo jst mam pa eno butasto, o kateri mi je sicer bivši reku nej bom raj tih, da si ne bo kdo kej čudnga o men mislu in se mi je nasmeju do solz, ampak jst sm 100%-na, da sem to RES vidla. Tega si še dons ne znam razložit in si verjetn tud nikol ne bom. Edin če najdm enga stručkota, k bo kej vedu o tem..
Torej: kakih 10 let nazaj, smo bli v Kočevju in tam sva šla s fotrom v eno gostilno jest. Prdružu se nama je še en moški (znanec) in skupi smo jedl kosilo. Po določenem času ko sem ga gledala (med pogovorom) sem kar naenkrat (v sekundi) zagledala, kako mu iz glave letijo rdeče strele...user posted image Čist sm bla šokirana in presenečena, celo tok, da sm še fotra pogledala, če je tud on kej vidu..user posted image On pa nč. Debatiramo naprej in čez neki časa še enkrat..user posted image Spet pogledam fotra in nč. Kr neki. Od strahu sem vstala in odšla na zrak si zbistrit glavo. Potem je blo vredu. Ampak!!! Kak mesec kasneje smo se spet dobil, tokrat nekje drugje in pri istem moškemu sem spet vidla rdeče strele, ki mu letijo iz glave!!!!user posted image

Tko, zdej sm se pa izpovedala in obsojite da sm čarovnca, ampak jst sm to res vidla in me še dons zanima kako in zakaj...user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2005 10:09:50   
viv_
Enkrat je ena pripopala en link z razlago sanj - a ga kera slučajno še ima?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.12.2005 11:10:28   
ur+sa
ojej baguska... user posted image

viv, jest bi tut ta link mela, pa nc nevem , da bi bil kdaj tuki... user posted image

ja jest mam kr dost sanj, pa se jih tut veliko spomnem,... pravijo, da ce sanjas nekaj, kar ti ni vsec, ze moras zbuditi in pogledati v okno... to baje, da pomaga, da gredo grde sanje star, oz. se jih ne spomnes...

jest sem nekajkrat sanjala (cist zivo), da letim, potem, da me moj vara.. take sanje.. da so ze prav morasteuser posted image user posted image user posted image

sem pa enkrat sanjala, da bom sla pri rdeci stoolpnici mimo, in tam na vogalu bo en prdajal jabolka, katere mi bo ponudil.. zavrnila sem in odsla naprej, tam pri lekarni , pa sem srecala, moskega oblecenega v plav kombenizon (za delat)....

in res naslednje jutro grem tm mimo rdeče sptolpnice, me un prodajalec jabolk ogovorii, če jih bom kupla, jaz ga zavrnem.. in grem naprej..
tm pri lekarni srečam moskega oblečenega v delovni 8modri) kombenizon... ko je sel mimo mene, sem se obrnila.. in se cudila...da to sem pa jest ze dozivela...

to je le ena zgodba od sanj..user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.12.2005 11:48:17   
Anja**
Zadevi (ko se nam zdi, da smo to ze nekje videli, ...in potem se spomnimo, da smo to  sanjali) se rece ze videno user posted image  
Ima pa francoski izraz, in ker nimam pojma o francoscini, bom napisala kot se izgovori: dejzavu (s klukico na z).

Se pa s tem ukvarja kar nekaj strokovnjakov. Malo je ljudi na svetu, ki se jim ne bi v zivljenju vsaj enkrat zgodil dejzavu user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.12.2005 11:55:57   
ur+sa
sam me zanima kaj je fora tega, da nekaj naprej vidis?? a da jih je malo??
zanimivio, bi pa prosila, ce ma kera kak link za razlago sanj, bi bila zelo veselauser posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.12.2005 12:47:52   
Anonimen
Jaz sem zadnjič sanjala Sebastjana Cavazzo...pa se ni uresničilo. Hmmmm!user posted image user posted image user posted image
Ne bi imela nič proti, če bi se to uresničilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.12.2005 12:54:20   
Anonimen
Ne zdaj pa čist resno!
Pred leti sem se vselila v eno stanovanje in prvo noč sanjala soseda, kako se vozi z rdečim težkim motorjem po cesti.  Pade in umre.
Uhhh...v resnici je ta sosed popravljal motorje in vedno imel rdeč kombinezon gor(delovna obleka).
Čez 4 leta po teh sanjah, ga je na njegovem dvorišču ustrelil njegov svak.Žal, sosed je umrl.
Oblečen je imel rdeč kombinezon.

To je en primer, zdaj pa še drugi.
Preden je moj ati umrl, sem sanjala, da ga vlečem za roko(njegova roka je bila na mojem ramenu, mrtva roka), vglavnem zelo težko sem ga vlekla celega(videla le roko) v klet. Par dni kasneje je umrl.

Jaz verjamem, da imajo sanje nek velik pomen. Seveda ne vse sanje, ampak takšne, ki nas begajo še dolgo po tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.12.2005 15:08:01   
*zvezdica*
Men se pa že ene 3 tedne samo od dojenčkov sanja....vse možne variante..od tega da sem rodila jaz, da je rodil moj dragi, dons ponoč je rodila sestrična črnčka...skratka ni da ni.....

Pol mi pa v službi sodelavka reče da to pomeni smrt..če sanjaš dojenčke.......Mi je prav dan uničla!!!!
Najbrž sem le tolk pod vtisom nosečnosti in vsega...no, vsaj upam...da res ne bo kdo umrl!user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.12.2005 15:27:59   
Anonimen
Rojstvo ponavadi pomeni konec nečesa, začetek drugega...ni nujno da je smrt.

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
9.12.2005 17:02:57   
Skorpija
Bom jaz moj malo bolj racionalen piskerček pristavila... Bojda se nam to dogaja, ker se tokom življenja nekako navadimo na vzorce oziroma poteke določenih situacij in tako, ko naletimo na določeno situacijo avtomatično podzavestno sestavimo skupaj kaj se bo dogajalo in tako dobimo občutek dežavuja - torej, da smo to že nekje videli... Izkušnje pač... Sanje pa so po mojem pač igra naše podzavesti, jaz tudi velikokrat sanjam tisto, kar me v danem obdobju najbolj mori, potem se pa vse to poveže v en težek mišmaš, da ti ni nič jasno user posted image  Da bi pa sanje kaj napovedovale pa ne verjamem - bi bila že tisočkrat mrtva, bogata, noseča, bolana, poročena... Pa nisem nič od tega user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.12.2005 19:07:31   
Pupica
Ja...ampak men se sanja...potem pa se mi čez več časa šele uresniči.
Jaz sme vedno mislila da je to DEJA VU , KER    imaš potem vedno občutek, da si to že doživel, videl, slišal, vedel, skratka da si to že nekoč podoživel.user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.12.2005 19:34:02   
Primoza
Mislim da se človeku samu zdi da je to sanjal, neke vrste možganski preskok oz. nezmožnost ugotavljanja časovnega zaporedja dogodkov. Če pa slučajno ni, pa vam želim čimveč sanj o srečkah, borznih tečajih itd.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.12.2005 0:05:31   
Suzi*
Še moje sanje: enkrat sem srečala eno punco, ki mi je bila ful znana. Se mi je zdelo, da jo poznam, ampak mi ni blo jasno od kod. Sem se kar nekaj časa ubadala s tem, kdo to je. potem se mi je pa sanjalo in v sanjah sem se spomnila njenega točnega imena in priimka in da je to bila sošolka iz OŠ.

Dežavu se pa tudi meni včasih zgodi. Pa ponavadi so to kakšni pomembni trenutki.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.12.2005 0:07:50   
Suzi*
ups, nekaj mi nagaja user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 10.12.2005 0:08:28 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.12.2005 15:42:41   
SABILA
fant moj je tri noči preden so mu umorili brata sanjal da je na bratovem pogrebu, se zjutraj tretjič zbudi-objokan, prestrašen.....
brata mu umorijo isti dan popoldne

in ja on verjame v sanje ki jih sanja

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.12.2005 0:05:50   
piščanc
jaz imam tudi občasno deja vu-je. mislim, da je nekaj v sanjah, mogoče stvari, ki jih vemo, samo si jih ne znamo razlagati.

moje najbolj razodevajoče sanje so bile pa v nosečnosti. v vsaki nosečnosti sem enkrat sanjala o svojem otročku in obakrat sem v sanjah vedela spol otročka (pred UZ!!) in tudi občutke v prvih urah po porodu. Brez heca, vse se je uresničilo. Pri Tjaši, da bo punčka in da bo med nama harmonija okrog pa gužva (in res je bilo tako), pri žigu, da bo fantek in da bodo komplikacije pri rojstvu (v sanjah je bilo malo huje, kot je bilo v resnici). in znantvena razlaga tega?? jaz je ne vidim, razen tega da telo resnično sporoča v možgane stvari, ki jih drugače ne razpoznamo skozi sanje.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?