anckabancka -> RE: mleka ni več!!! (7.12.2005 17:52:39)
|
Naj te potolažim, da imam tudi jaz občasne krize z mlekom. Ravno prejšnji teden sem bila čisto na tleh, ker mleka ni bilo čez dan skoraj nič. Samo zjutraj, pa še tisto je v enem šusu pojedel. Hvala Bogu, da imam zamrznjene zaloge v hladilniku in sem mu dal zvečer - je popil 130 ml! Ta teden pa mlekarne spet delujejo! Sem si res po vsakem podoju iztisnila kar naroke tistih 20-30 ml, ki jih ni pojedel. Pa zvečer pred spanjem do zadnje kapljice. Počasi se je mleko vrnilo, ne prehitro obupat. Ko mi je pred nekaj tedni tudi primanjkovalo mleka, sem ga pa ful pogosto pristavljala - na 2 uri in manj. Pa je tud pomagalo, je bilo pol še preveč mleka. Dela je res ful, sam se splača, verjemi! Ne obupat že po nekaj dneh. Ravno danes sem si zjutraj načrpala 140 ml, pa še najedel se je. Je pa tudi moj sonček star 5 mesecev in sem mu šele včeraj začela dajat jabolčka, tako da dojenje še nekaj časa bo! Pa zadnji mesec prespi celo noč (9 ur skupaj) in mogoče tudi to vpliva na količino mleka, saj veš: povpraševanje-ponudba)
|
|
|
|