IUI (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

anne31 -> IUI (7.12.2005 14:11:59)

Že zelo dolgo se nisem oglasila, vendar sem enostavno želela vse izklopit. Namreč v novembru sem zanosila. Vendar sreča ni dolgo trajala. Naj vam še povem, da se s partnerjem trudiva dve leti , skozi sva dala že cel kup preiskav in na koncu so ugotovili, da je z nama vse v redu. Novembra so naju prijavili za IUI. SEdaj pa me zanima, če bom lahko šla na IUI, ker sem spontano zanosila, vendar sem nažalost splavila na začetku 6, tedna.

Sulfinija -> RE: IUI (7.12.2005 14:24:00)

Ojla!!!!!

Podoben primer kot moj.Midva sma se trudila točno 30.mesecev in sem zanosila.Preden sem spontano zanosila sva dala cel kup preiskav ugotovili,so da ima mož manjšoštevilo plavalček in za nama so tudi štirje neuspeli IUI in,ko bi se morala naročiti na petega sem zanosila naravno in prejšnji petek v 8t4d splavila spontano.No tale petek pa grema podpisat paprje za IVF v MB in zdravnik kateri me je sprejel za abrazijo sem mu rekla in je rekel,da naj pridema na razgovor in postopek prve epruvetke bo v mesecu februarju.Torej v petek vse zvema in pri naslednji svoji spontani M začnem z terapijo in pripravami za IVF.
Če sem ti akj pomagala sem zelo vesela.

LP Mojca

anne31 -> RE: IUI (7.12.2005 14:50:24)

Tebe In tvoj primer zelo dobro poznam, saj te spremljam na rr že kar nekaj časa.Ko sem brala, da si zanosil, sem bila zelo vesela, čez 14dni sem črtici ugledala še sama. Ko sem brala tvoje trpljenje, kos si splavila, sem se kar zjokala, kajti nekaj dni pred tem sem to doživela tudi sama.
Sedaj  nama ne ostane drugega in tudi ostalim da se boriva naprej. Ti sedaj samo lepo počivaj, jaz grem pa drug teden že delat, ker mi abrazije niso delali.
Upanje ostaja!!!

Stran: [1]