Prvi pregled (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

saraja -> Prvi pregled (7.12.2005 12:41:14)

Pozdravljene!
Imam vprašanje: Kako izgleda prvi pregled pri G? Če sem naročena popoldan ali ti pregleda urin in kri?

fricka -> RE: Prvi pregled (7.12.2005 12:55:01)

Pri meni je najprej vzela sestra vodo- v ambulanti, da je potrdila nosečnost. Potem pa je ginekologinja z UZ nosečnost potrdila, pogledala ali je vse v redu. Kri pa sem dala pri naslednjem pregledu.

lana38 -> RE: Prvi pregled (7.12.2005 13:20:36)

Jaz sem bila včeraj na prvem pregledu, pa mi je G naredila samo UZ za potrditev nosečnosti.

*Neja* -> RE: Prvi pregled (7.12.2005 13:29:57)

Jaz sem bila ta ponedeljek na prvem pregledu (7t/3d). Imela sem ga ob 8.30 zjutraj in sem seveda veselo (in obilno) zajtrkovala, saj bi se v nasprotnem primeru zgrudila za volanom. Po UZ pregledu mi je sestra pri G dala napotnice za laboratorij (kri in urin). Povedala sem ji, da sem zjutraj jedla, pa mi je rekla, da naj grem vseeno vprašat, če me v laboratoriju lahko pregledajo. In so me! Prijazna uslužbenka mi je povedala, da mi bodo kr opravli vse preglede in izvide poslali h G. Sem bila zadovoljna, saj bi se drugače morala naslednji dan spet cijazit gor k njim in dat življenjske tekočine na pregled. Ti pa - če si naročena popoldne - boš dobila napotnice za laboratorij in boš to opravila kak drug dan, saj povsod (sploh ker vidim, da si s Koroške) ginekologi  nimajo laboratorijev pri roki oz. nimajo svojih laboratorijev in moraš kri ter urin dat v zdravstvenih domovih. Jao, sem zakomplicirala... kakorkoli: želim ti super prvi pregled. Je res eno posebno doživetje.

anja 26 -> RE: Prvi pregled (7.12.2005 16:08:44)

Pozdravček,

No, jaz se pa imela včeraj ob 17.10 prvi pregled (6t 3d) in mi je najprej naredila UZ in sva videli kako lepo bije srček. Nato me je ful stvari vprašala glede zdravstvenih težav v družini , alergij,...
Poslala me je na vzem krvi.
[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] 

Stran: [1]