|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri voziček 3 v enem...
7.12.2005 12:33:35   
Lorena
LP!

Kupujeva voziček, ki bi bil 3 v enem (lupinica, košara za novorojenča in športni voziček)

user posted image Kakšna je kaj izbira tovrstnih vozičkov, in kateri model je po vaše cenovno in kvalitetno najboljši?

user posted image Kakšna je razlika v ceni, če kupiš vse posebaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri voziček 3 v enem...
7.12.2005 12:40:21   
*maja
http://www.mami.si/oi22.html
pa še cenik, da lahko vse preračunaš:
http://www.mami.si/cenik.html

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 22:09:29   
andrejaz
Po testih, ki jih objavlja AMZS sta dobri lupinici Maxi Cosi in Roemer.
Lupinica Maxi Cosi Cabrio paše samo na vozičke Quinny. Torej če želiš kvaliteto kupi Quinny voziček z lupinico Maxi Cosi. Cenovno pa ni tako poceni, je pa kvalitetno

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2005 23:12:53   
pika_b
Pozdravljena!

No jaz ti predlagam, da si pogledaš Chicco-tov model trio ct 1.0 complete. Najdeš ga na internetni strani Pikapolonice.
Mi imamo športni del tega vozička in smo zelo zadovoljni.
http://www.pikapolonica.com/shop/

Sem pa videla tudi dober model od Peg Perega P3 PACK Newport
http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1226/P3_PACK/-/, za moje pojme najboljša varianta. Tista Nevetta košara je itak ful malo časa uporabna, v tem primeru pa je vseeno dodana košara za dojenčka. Pa še cena je ugodna!!!!

Pa prijetno izbiro.

lep pozdrav, pika_b

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2005 21:56:45   
jana-2
Če se boš odločila za maxi cosi lupinico se zelo pozanimaj glede vozičkov (pa ne pri prodajalkah, ker pojma nimajo!!!!!!)
Ta lupinica ne paše samo na Quinnije ampak še na druge vozičke, le da moraš dokupiti adapter za lupinico(20E).
Glede na moje raziskave je lupinico možno kombinirati še z Hauckom (traxx, icco)
firstwhells in oregon6, za ostale se pa pozanimaj.
Mnogi so boljši kot Quinny. Glej da bo imel veliko košaro, da je dobro vodljiv (obračanje), kako se da sedež v naklon....
Veliko sreče pri izbiri
PS
Jaz sem izbrala Traxx Jaguar 3. Zaenkrat mu manjka samo bremza(če grš po klancu dol je zelo uporabna), pa bi bil super idealen

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2005 9:05:07   
marty5
Jaz sem nabavila Peg Peregmo Pramette - lupinica in spremenljiv voziček iz košare v šprtnega. Na soncek.si je vse skupaj + previjalna torba prišlo 103.000 in 690 sit poštnine.
Pa

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2005 9:06:03   
marty5
Prehitro stisnila.....hotela sem še dopisat, da je zelo lahek in hitro zložljiv (kot dežnik).

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2005 14:11:54   
Anonimen
Jaz imam modulrni pp sistem. Torej tudi Nawetto in moram povedati, da si sploh ne morem zamišljati, kaj bi brez nje v tem času. Novorojenček je na toplem in v zavetju Kar mi je pa najbolj všeč, pa je to, da se pri glavi da Nawetta dvigniti. Moj sonček v njej uživa. Samo položim ga v nawetto, pa že spi.

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?