|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špikanje
7.12.2005 12:07:50   
Busybee
Žiujo!

Sem 5 tednov noseča in me večkrat tako tišči kot pri menstruaciji prvi dan - kot en krč. Vsake toliko časa pa me špikne malo na levi in malo na desni strani. Pri G sem naročena čez dva tedna za prvi UZ. A naj počakam do takrat ali naj jo prej pokličem?

LP, Buzybee

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: špikanje
7.12.2005 12:17:46   
malicki
Mislim da je ni nosečnice ki je ne bi špikalo v jajčnikih. Tudi mene je, začelo me je v 4. tednu, najbolj pa me je v 5 tednu. Pol se je pa špikanje nehalo in se je začela slabost.
Ma jaz bi raje špikanje nazaj kot pa to da mi je zdaj cele dneve slabo user posted image

Za krče pa ne bi vedla ker jih jaz nisem imela. Če so krči zelo močni in boleči pa kar pokliči svojo G, škodit ne more.

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 12:33:32   
lenika
Špikanje v nosečnosti je normalno, ker se vse širi in razteza in ker svoje naredijo tudi hormoni. Če pa bi se pojavili krči in rjav, roza ali kravav izcedek, potem pa pojdi nemudoma k svoji G ali na urgenco.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2005 13:13:07   
Busybee
Najlepša hvala!

Sem že bolj mirna - v bistvu ni bil krč, ampak me tišči elastika. Sem bolj panične sorte pa še obe prijateljici, ki sta bili noseči, sta imeli SS.

Lp, Busybee

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?