čebelica maja -> RE: Težave z dihali, pulmolog, Rakitna??? (7.12.2005 9:52:38)
|
Hvala Neva za predlog. Sej ravno to želim izvedeti na podlagi česa se pediatri odločajo kateri otrok je "zrel" za Rakitno in klateri ne. Jaz sem jo namreč lansko leto vprašala, če bi šel moj sin lahko na Rakitno in je odvrnila, da ni tako bolan, kao da bo še tam kaj staknil. Ima tale naša pediatrinja kar nekaj čudnih in razmišljam, da bi jo zamenjala? Ne vem, tudi k pulmologu bi lahko mojega sina predlagala že spomladi, ko je bil večkrat bolan zaradi bronhitisa, ne pa šele zdaj? No, samo razmišljam....zato pa želim, da se javi še kakšna, katere otrok je moral k pulmologu in kako hitro je dobil napotnico (po enem, dveh,...letih bolezni na dihalih ali prej?) Ker je baje situacija pri njem kar resna se mi zdi, da bi pa lahko šel na Rakitno? Neva, kdaj pa je treba oddat vlogo oz. koliko časa traja, da dobiš odgovor, če je otrok sprejet? Npr., če hočem da gre spomladi na Rakitno a je potrebno že januarja oddat vlogo? Upam, da nisem preveč zakomplicirala? Prosim še kakšno RR-ovko, da podeli svoje izkušnje. Hvala!
|
|
|
|