|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ima kdo pritožbo?.....
7.12.2005 9:26:55   
Anonimen
V tem primeru ne boš našla luknje v zakonu, ti zagotavljam. S podpisom naloga o plačilu si namreč potrdila svoj prekršek. Izmikanje pa je uspešno le do nekje enega leta, potem te najdejo in ti sedejo na plačo. Vendar takrat plačaš polno + admin. stroške. Mislim, da imaš prej težavo s tem, da te je kaznoval novopečeni policist, ki je ravno zlezel iz planic. Sprijazni se, vozila si prehitro in on ima omenjeno pristojnost. Obsojamo te pa verjetno zaradi tvoje naivnosti in neodgovornosti, načina kako si oddala svoj post. Saj si vendar priznala, da si prevozila omejitev?! user posted image  

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
7.12.2005 9:27:20   
HuAnita
malo sem se zatipkala, mislila sem reči, da BOŠ malo bolj pazila.
Luknje v zakonu so res, ampak ne bi si upala trditi, da boš kakšno našla za tvoj primer. Brez skrbi, niso vsi policisti nesposobni in neumni, tudi oni znajo dobro interpretirati zakone.
Pa še to, da nisi vozila po naselju...
Tudi moj stari ata se ni vozil s kolesom po naselju. Ko je en cepec namesto dovoljenih 90 pripeljal 150, je komaj preživel, ker ga je pač spregledal, kljub lučki in svetlobnim telesom na kolesih. Od takrat v glavi nima vse poštimano, iz obupa je postal alkoholik.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.12.2005 9:30:43   
anadejka
Hvala Huanita,ampak če ti po resnic povem,če bi ob cesti zagledala tablo Pozor radar,ja bi takoj stopla na bremzo!!Itak da bi,sej si res ne želim plačat!!!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.12.2005 9:30:53   
Anonimen
Moj sin pa je bil čist tih,policaj se ni čist nič zmedel.ampak je meni nič tebi nič
sinu izročil obvestilo o prekršku,en listek,da noben doma ni mel pojma,o čemu se gre.Čez desed dni pa je prišel udarecuser posted image Obvestilo in položnica..60 tisočakov kazni!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu tanaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
7.12.2005 9:33:10   
Nasy
kakorkoli že, kazen ti ne uide pa če se tukaj na trepalnice postaviš..so druge dosti povedale..
želim ti srečno vožnjo še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.12.2005 9:34:29   
Margareta
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka

Hvala Huanita,ampak če ti po resnic povem,če bi ob cesti zagledala tablo Pozor radar,ja bi takoj stopla na bremzo!!Itak da bi,sej si res ne želim plačat!!!

in potem si še jezna na policiste user posted image , veš kaj - še premalo boš plačala, če moraš stopiti na bremzo, takrat, ko vidiš obvestilo pozor radar

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.12.2005 9:39:54   
anadejka
Prosim da me ne primerjaš s tistim šoferjem ki je povozil tvojega ata.
Tudi moja tašča je imela nesrečo zaradi slabe ceste kjer je sovoznik umrl.Čeprav ni bila čisto nič kriva ti ne morem opisat kaj se dogaja potem v človekovi glavi in koliko let je potrebovala da je kolkor toliko prišla k sebi in koliko tablet in raznih zdravil za živce.Valda da sem se zamislila in mi je to ostalo v glavi,saj je bilo tako kot bi se zgodilo v meni.Čeprav se vam zdaj ne zdi tako.

Nima smisla kle zdej.....brezveze,lep dan še naprej,pa varno vožnjo vam želim user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.12.2005 9:43:09   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka

Anadejka, a samo zaradi table bi vozila po predpisih? Joj, saj vidim, da ti sploh ni žal, da si storila prekršek!

Vendar moraš računati, da na se s tvojo pritožbo ne bo ukvarjal nek zelen policist, ki ga še lahko zmedeš, ampak prekaljen stari maček, ki ima zvcpp v malem prstu.

Veš kaj, če bi se ti mojemu tako razburjala, bi ti iz preventive za par ur vzel vozniško, ker tako vznemirjena ne moreš varno vozit....ja,ja tudi to se da! Samo maš srečo, da mladi policisti tega še ne vedo....

Glej, če si storila prekršek, kar definitivno si, saj je tolerance pri meritvah 10 %, v tvojem primeru bi ti skozi prste pogledali za 55 kmh, potem odgovarjaj zanj in se naslednjič vozi bolj previdno. Ali previdno nasploh ali previdno, da te ne dobijo.
Priznam, jaz naredim vsak dan vsaj en prekršek, ker sem pač veliko na cesti, samo če me dobijo, pač plačam in to je kapljica v morje mojih prekrškov...

< Sporočilo je popravil rija -- 7.12.2005 9:47:08 >

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.12.2005 10:02:20   
darjatimci
Oh, kok si huda Andrejka pa saj te bo minilo,ker te bo moralo.user posted image

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.12.2005 10:08:06   
Nasy
če ne prej, ko bo vidla ta drugo položnico

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.12.2005 11:32:29   
Anonimen
Jest ti p alahko povem samo tole..enkrat samkrat v življenju odgovarjaj za svoje napake, ker če se bo kaj hudega zgodilo, si ne boš nikoli odpustila...premisli sama pri sebi kaj boš naredila...kazen ti pa absolutno ne uide, če se ji boš izmikala in pisala razne pritožbe ti povem, da veliko sreče ne boš imela...kolikor sem seznanjena s tvojim dogodkom, mora imeti policaj licenco in opravljen izpit samo glavni v prometni policiji , to pomeni vodja prometnega oddelka, ker drugi delajo samo po navodilih svojega nadrejenega...najbolj hudo mi je pa to, ko si napisala, da bi bremzala samo, če bi bila opozorilna tabla za radar...poglej, kako bi se počutila, ko bi npr. povozila otroka pri taki hitrosti, pa bi bila zdravnikova ocena in mnenje, da bi bile posledice veliko manjše, če bi voznik vozil po predpisani hitrosti?????????Postavi se na realna tla...pa brez zamere..
Lp Nati

< Sporočilo je popravil nati -- 7.12.2005 11:34:44 >

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
7.12.2005 11:37:46   
Anonimen
Res imam občutek, da ji vse solimo pamet, kot da mi pa nikoli ne stopimo po bremzi, kadar zagledamo radar. Malo strpnosti, lepo prosim.

Anadejka, mislim, da bi morala imeti toliko vesti, da plačaš kazen za prekršek, za katerega si sama priznala, da si ga storila, ne glede na nezanesljivost meritev in zelenega policista. Ali te ne bo pekla vest?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
7.12.2005 12:19:14   
*alja*
Veš kaj? Moj očim je vozil tako pijan po cesti da se je vozil od ene strani jarka do druge. Pa ga policija ustavi izpit mu vzamejo kazen pa taka da ti hlače v rit zlezejo. Pa je napisal pritožbo in so mu kazen znižali na nekje 60 tisoč. Kako lahko tako pijanemu človeku znižajo kazen še potrojit bi mu mogli. Potem je zaradi kazni šel na zdravljenje alkoholikov in napisal spet pritožbo in zdaj nima skoraj nič kazni, zato ker je bil na zdravljenju! Pa mimogrede še povem da naprej pije! In kje je tukaj pravica? Zdaj je odšel tudi od naše hiše, bil je namreč alkoholik. Takim znižajo kazen? Kje je tukaj pravica?
Jas pa se bom peljala 10 km/h preveč pa bom dobla tako kazen da za znoret.

Vsak se gdaj spozabi, jas skoraj vedno vozim po omejitvah, pa vedno ne gledam na števec pa je že 5 ali 10 preveč. Ne rečti da se to vam ne zgodi.
jas pravim naj lovijo one ki se po naselji vozijo 100 ne pa nas če se enkrat spozabimo.

Tako da ti samo napiši prošnjo in upam da ti bo uspelo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.12.2005 12:22:02   
mamči
Glej, valda vsi grešimo- tud tiste, ki tu gor težijo. Pa če ne za volanom, pa na beciklu, ali pešake...
Č e ne bi grešili - hvala bogu ne bi bilo nesreč!!!!!
Moje mnenje - malo si usekala, da si tu gor post dala - tvoj pristop je malo preveč aroganten in deluješ prepričano v sebe več kot 1000%.
Če VEŠ da si naredla prekršek (in podpisala izjavo!) ne vem čemu se zdaj upiraš - nimam pojma? user posted image
Ne vem, zakaj enostavno ne rečeš: zajeb.. sem, bom požrla in SREČA, da se ni kaj hujšega zgodilo.

Na tvojem mestu bi raje rekla tako: MOGOČE ME JE V NASLEDNJIH METRIH ČAKALA NESREČA, ČE ME POLICAJ NE BI USTAVIL..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.12.2005 18:57:39   
andrej77
no da ne bodo napačne informacije hodile naokol po svetu zaradi neznanja

- toleranca oz. možnost napake pri merilnikih hitrosti, ki jih uporablja slovenska policija (toleranco je predpisal proizvajalec, prevzel pa pravilnik) je + - 5 km/h za laserski merilec hitrosti oz. + - 7 km/h za za stacionarni merilec hitrosti Multanova  pri pritrostih nad 100 km/h. Tolerančna hitrost se šteje storilcu (osumljencu) prekrška v korist, kar pomeni, da se odšteje od zmerjene hitrosti, razen, če je zmerjena hitrost manjša od polovične dovoljene hitrosti - v tem primeru se hitrosti toleranca prišteje (tudi prepočasna vožnja je prekršek)

- naselje je omejeno z predpisanim prometnim znakom, ki se imenuje "Ime naselja" - omejitev je 50 km/h, razen če ni drugače označeno s predpisanim prometnim znakom

- zmerjena si lahko v naselju, tudi če je radarski merilnik hitrosti izven naselja - zato tudi je podatek o razdalji tvojega vozila od merilnika hitrosti

- dobila si Obvestilo kršitelju, da se izjavi o dejstvih in okoliščinah prekrška - nobena pritožba ti tu ne bo pomagala, lahko napišeš sam dejstva in okolišče prekrška - pritožila se boš lahko šele na dobljeno odločbo prekrškovnega organa - dobiš jo po pošti (p.s. dotični policist sploh ne bo videl, kaj si "Uspela" napisat in se s tem ne obremenjuje) - polovičk NIuser posted image user posted image

- policist NI DOLŽAN imeti pri sebi Potrdila da je strokovno usposobljen za delo z merilnikom hitrosti - skupaj s spisom ga dobi prekrškovni organ oz. pristojno sodišče - če pa si ga že tako želiš videti, se obrni na pristojno policijsko postajo, mogoče ti ga bodo celo pokazali, vendar tega niso dolžni storiti - dolžni so posredovati organu, ki odloča o zadevi

- želim ti veliko veselih uric

p.s.

- če bi bil jaz na policistovem mestu, bi zoper tebe zaradi obnašanja podal Obdolžilni predlog na pristojno sodišče po členu 11/2 Zakona o javnem redu in miru; preberi si ga, da o osnovnem bontonu ne govorim  - kazen je okol 50.000 SIT + stroški postopka (polovičk ni)

- zavedaj se, da boš nekoč tega policista potrebovala.. ne vem mogoče boš rabila kakšno pomoč... zdaj pa si ga imela za strelovod, ker se nisi bila sposobna kontrolirat (tako sem razbral iz tvojih zapisov)

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.12.2005 12:59:02   
zaspanka
ma oprostite ampak meni se zdi pa prav neumno, da jo vsi tako obsojate in se vse delate neke svetnice, oh in sploh kako po pravilih ve vozite. mislim, da o tem sploh nima smisla razpravljat, ker vas sem gor tako ali tako ni prišla vprašat kaj si mislite o voznikih, ki prehitro vozijo, temveč vas je samo prosila, če ima morda kakšna napisano kakšno pritožbo na to temo. ampak tako ali tako je žalostno, da ji je na njeno vprašanje bore malo osebkov tukaj odgovorilo.

anadeja meni se zdi pa popolnoma prav, da napišeš kar ti je rekej policist in da opišeš vse okoliščine in vse kar se je zgodilo. pa noben mi ne bo rekel, da tega ne upoštevajo, ker drage punce, zelo velikokrat upoštevajo, lahko povem iz lastnih izkušenj. pa niti slučajno nisem nek nori voznik, a se mi zdi žalostno, da policisti z radarji stojijo tam, kjer je znano, da je odsek z največ prekoračenimi hitrostmi in ne tam, kjer se dejansko dogajajo nesreče, kjer ljudje umirajo in so odseki nevarni. oprostite ampak mislim, da že dovolj polnim državno blagajno in da na tak način jaz minusa, ki ga naredijo politiki s svojimi potovanji, niti slučajno ne bom polnila. ker menim, da so policisti na cestah zaradi večje varnosti in ne zaradi polnenja proračunske luknje! sploh pa, kot je napisal andrej, se upošteva še +/- pri hitrosti, zaradi korekcije radarja, tako da se to vsekakor splača napisati. in kolikor vem policistu ni treba imeti potrdila o usposobljenosti za delo z napravo, mora pa imeti potrdilo, da je bil tisti dan radar testiran in da deluje pravilno. in na zahtevo, ti ga je policist dolžan pokazati. in ni res, da plačaš potem to položnico in še ne vem kakšne stroške, ker to ne gre na sodišče. tudi po tem, ko ti oni pošljejo nazaj sklep, se še vedno lahko pritožiš, ali pa še vedno plačaš polovični znesek v 8 dneh. luknje v zakon vsekakor so in zaradi tega ni nič več oz. manj nesreč. pa mi povejte kako so še vedno lahko izvoljeni naši vrli politiki, ki pod vplivom alkohola ne vem kolikokrat že povzročijo nesrečo (ravno ta teden imamo novega). oni vsekakor ne napolnijo proračunske luknje! zakaj bi jo torej jaz?
in tanaja* če si plačala 15.000 sit za prekoračitev 3km/h ti ne morem reči pač nič drugega kot le to, da je s tabo pač nekaj narobe tako kot z vsemi vami, ki plačujete kazni, pa niti ne veste za kaj.
joj sem se razpisala. upam, da nisem katere užalila oz. da ni izpadlo kot da podpiram divjanje na cestah, ker ga ne. vendar imamo kazni že nekaj let visoke, število mrtvih pa ostaja enako oz se povečuje. predvsem mladih, žalostno!

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.12.2005 13:13:34   
Skorpija
uf, anadejka, maš pa srečo, da te ni ustavil andrej77 user posted image

drugače pa upam, da si se pomirila, ker z glavo skozi zid in v besnem stanju človek ne pride daleč - ko se glava ohladi začne razmišljati trezno...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.12.2005 13:17:36   
tanikaa
ja, če mislimo na istega andreja, potem draga moja imaš pa ooooogroooomnoooo srečo. baje ni dobro z njim češnje zobatuser posted image user posted image user posted image

nasy, kaj praviš? je to tisti na katerega jaz mislim?

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 43
8.12.2005 13:27:14   
Nasy
user posted image user posted image ja tanikaa, res...user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.12.2005 13:30:59   
Nasy
haha, kaj je tukaj najbolj zanimivo..od kje narod pobira vse take  informacije..sem včeraj skor umrla od smeha..zanimivo, a ne?

V glavnem...je ta vzorna voznica, ki res ni kriva, ker je peljala samo bogih 20 km preveč, saj pozna vse prometne predpise, najdla to pritožbo ali ne?

Samo vprašam..

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.12.2005 13:33:15   
tanikaa
no, kaj zdaj: a je al ni?????

pa kje hudiča si bila ves dan? samo ne mi nakladat da za knjigo?user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
8.12.2005 13:38:35   
Nasy
ja, je ta pravi, si trofila...ma nisem imela časa, pa še moj nekej kuja doma..zdej ne več..pa kruh pečem..pa vse sorte..nisem pa bla skoz za knjigouser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.12.2005 13:41:15   
tanikaa
se pravi, da je moj IQ še kar...bravo jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kruh...mljackuser posted image ...tudi jaz bi. daj malo mi ga pošlji, proooosiiiim... papala, tanika bi papala..

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.12.2005 13:43:35   
Nasy
izvoli user posted image , je notr zavit, da se ne ohladiuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.12.2005 13:54:25   
tanikaa
user posted image user posted image odlično. fantastičen je bil.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?