IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KIKI* -> IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 21:16:59)

Živjo punce!

Vse, ki imate karkoli za otročka starega od 3 let dalje-za fantka in od 1 leta dalje-za punčko; lepo naprošam, če mi katera podari.
Imamo nenormalno stanje, in smo čisto brez denarja skupom položnic.
Sinček Denis je včeraj zaradi dehidracije moral v bolnico-in ker tam ne sme biti sam, ga nekdo mora spremljati in to je naš ATI[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/img] -sama sem tudi dobila isto virozo in doma pazim na 9 mesecev staro hčero za katero upam, da te viroze ne bo dobila.
Ati ima s.p., ki ne laufa ne vem kaj, ampak ravno zdaj ko nimamo nič denarja, mora biti zraven sinčka in nič ne zasluži. Rada bi otrokoma kupila kaj za oblečt, kakšno igračo, pa si ne upam ker nas bo to pokopalo, ker bo moja skromna porodniška in otroški dodatek ki ga bom dobila, romala za položnice (59.300 porodniške in 35.000 otroških dodatkov-od tega 35.000 kredita) pa si lahko zračunate.
PROSIM VSE, ki imate karkoli za naša dva otročka, od igračk, za oblečt-še enkrat za hčerko od 1 leta dalje, najbolj bodyji, majčke, hlačke-čeveljčkov ne rabim ker mi jih je poslala že PETRA-HVALA TI![img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/img]
Za sinčka pa št od 3-4 leta, čevlji št 26.

Prosim ne kritizirajte me-če katera ima karkoli jo prosim da mi pošlje-poštnino bom poravnala jaz ali poslala denar po pošti.
PETRI ŠE ENKRAT HVALA_ona bo že vedela katera je!

(ADMIN: Zaradi varovanja osebnih podatkov, so bili ti izbrisani)

Hvala za pomoč
obupan miklavž in božiček[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/img]

morskadeklica -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 21:36:33)

Kiki, mene je kar stisnilo[sm=smiley13.gif], ko sem tole prebrala. Žal mi je, tudi sami se težko prebijamo skozi mesec, tako, da ti žal materialno ne morem pomagati. Lahko pa le z besedo. Upam, da se bo našel kdo, ki vam bo lahko pomagal, pa da bo sinček kmalu ozdravel. Ti pa dam še en nasvet. Ker imaš tudi ti virozo, si obvezno razkužuj roke večkrat na dan, da ne bo še hčerka zbolela.

Držim pesti, da se stvari čimprej uredijo!

lp

Anonimen -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 21:42:49)

Živio!

Vem kako je, ko je stiska.
Jaz bom od Nejca dala nekaj sp.delov hlač, trenerk in kakšno majčko.
Imam eno bundico št.80, če potrebuješ. Rokavičke tudi imam. Kaj še? Štramplčke imam, zoknčke, copatki št. 22, če rabiš.
Napiši kaj od tega rabiš, jaz bom poiskala in nabrala kaj nevtralnih barv. Bom pa še kolegico, ki ima punčko nažicala, da kaj da stran[sm=smajl.gif]
Ne skrbi, vse bo ok. Boš videla!
Lepo se pozdravi, jaz pa bom skušala do četrtka nesti na pošto. Sama sem gripozna, sam nima veze.

KIKI* -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 21:48:51)

ŽIVJO GEKKO!
POTREBOVALA BI ZA SINČKA KAK SPODNJI DEL HLAČ-OD 3 LET DALJE-STAR JE 28 MESECEV IN POL,  AMPAK ZELOOOOOOOOOOOOO VELIK, PA KAKŠNO MAJČKO OD 3 LET DALJE, PA KAKŠNE NOGAVIČKE, ŠTRAMPICE.,,, KARKOLI BO, PA TUDI ČE ENE SAME HLAČE KO JIH BOM ZELO VESELA-HVALA KER SI SE ODZVALA MOJI PROŠNJI NA POMOČ!
NE SKRIVAM ČESAR NIMAM SKRIVATI-DRUGO LETO SE BOVA TUDI POROČILA, KER SI ŽELIMDA SMO PRAVA DRUŽINA, AMPAK VEDNO PRIDE NEKAJ VMES DA FINANČNO NE ZMOREMO.
ŠE ENKRAT HVALA!
ADELA

Anonimen -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 21:50:31)

Joj, jaz imam za 1-1,5 leta starosti..za več ne. Bo ok tako?

Marogica -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 21:53:22)

Tudi jaz bom poiskala kaj. FAjn bi bilo napisat, kaj konktretno rabiš. Ti pošljem za sinka, saj za punčko nimam nič. Pa pri igračah bom pogledala, se pri nas na žalost preveč valjajo naokrog, pa premalo uporabljajo.
Samo ne obupat.Ti pa se čimprej pozdravi. Upam, da bo s tamalim čimprej bolje.

KIKI* -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 21:53:46)

Za hčerkico mi bo še kako prav prišlo-od sinčka imam nekaj stvari a jih je dosti poletnih ker nista rojena niti približno v istem letnem času, pa še sine  je velik, hčerkica majhna-pol je pa takšna kot račka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ja prosim za hčerkico, kar pač imaš namen pddati, pa četudi 1 samo stvar
HVALA
Adela

Anonimen -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 21:55:33)

Z Miško01 bova dali paket preko door to door. Ta pride domov, pa nekaj igračk bova poiskali.
Saj bo, nič bat.

india -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 21:55:54)

Kiki nekaj se bo našlo, oblačil sicer malo manj, ker sem ravno vse razdelila,.... bomo pa poiskali kakšne igračke,...se bo že kaj našlo!
Ne obupat, za vsakim slabim dnem pride dosti lepih, sončnih dni!
LP, Miška

KIKI* -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 22:03:15)

HVALA VSEM-sem zelo vesela da ste se odzvale mojemu klicu na pomoč.
Sram me je prositi kaj konkretno potrebujem-kar pač ve ne potrebujete več-za hčerkico bi poprosila še za kakšen body-za sinčka jih ne uporabljam ker nima več pleničke in se ne more sam slečt, ko gre na školjko.
HVALA še enkrat!
Moram spat glava me boli, da je joj-jutri pa moram zgodaj vstat ker je naša Klara zelo zahtevna
HVALA VSEM
Adela

mamči -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 22:17:50)

Žal mi je za tako situacijo......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Absolutno bom pobrskala, nekaj sem že in me zanima, če vam kaj koristi posteljina za kinderbett ( za malecko, če spi v njem?); imam viška tud DVD in video- kaseto- če ti pošljem?
Za oblačila bom pogledala- me zanima koliko ima cifro fantek- ker mi imamo 2 fantka- 3.5 mesecev in še ne 3 leta, imam pa nekaj oblačil, ki sem jih dobila iz Nemčije, pa so malo večje številke.
Javi, kaj  bi rabila, da poiščemo! Npr. če lahko pošljem plišaste igračke?

CatJa -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (6.12.2005 22:19:39)

Kiki, prosim če lahko natančno napišeš, kolk je punčka stara oz. visoka, ker moj mali je med bolj drobnimi in tu in tam še nosi št. 80, večinoma pa 86. Tako, da bom lažje izločala. Je pa res, da imamo bolj fantovske cotke.

žiža -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (7.12.2005 7:00:04)

Kiki ne boš verjela v soboto sem dobila en paket oblačil od ene mamičine znanke. V njem pa same fantovske stvari, se mi zdi da so velikosti tam nad 3 leta. Pri nas imamo same punce in sem že cel teden študirala kam naj s temi oblekami. Je kar precej hlač pa nogavičk. Imam tudi ene čevlje 26 številka. z veseljem ti jih podarim. Pa še za punčko bom mal pogledala .
Kr pogumno vse se bo rešilo!

piščanc -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (7.12.2005 10:12:37)

jaz sem že ravno gruntala, da bi lahko naredile eno rr misijo z igračami, ker so prazniki.

v glavnem pošljem paket, ne bo veliko, ampak nekaj se bo pa našlo

KIKI* -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (7.12.2005 10:45:12)

hvala 100000000000000000000000000000000 krat!
lepo pozdravljena!
Adela

Anonimen -> RE: IZREDNO STANJE-prosim za POMOČ! (12.12.2005 11:19:51)

Kiki, paket gred zdajle od mene, tako da ga jutri dopoldan dobiš!
Upam, da ti bodo stvari služile, tako kot so meni in Miški01.

Stran: [1]