puri
|
Ovčka, upam, da boš kmalu spoznala svoj zakladek Jaz sem pa danes čisto Spala sem samo od pol 5-ih zjutraj pa do pol 7-ih, pa še to sem se skos zbujala. Imela sem namreč popadke že od pol 9-ih zvečer in non-stop na 8-10 minut dokler nisem ob pol 5-ih zaspala od utrujenosti, ker popadki niso bili tako hudi. Včasih so bili res že kar močni in zelo dolgi ( tudi minuto in pol), včasih pa bolj slabi in kratki, zato se tudi nisem odpravila v porodnišnico, ker se bolečina ni nič stopnjevala in tako sem samo čakala in čakala in bila sem zelo živčna, ker se je vse tako vleklo celo noč. Moj je bil velikokrat že v nizkem štartu in me je priganjal, naj greva v porodnišnico,.....ga je skrbelo, da ne bom rodila kar doma, pa še ta sneg Jaz pa sem čakala kakšen močnejši popadek z večjo bolečino,.... tak kot sem se ga spominjala od prejšnjih dveh porodov in nisem hotela zastonj v porodnišnico, sploh v takem vremenu. Na WC, sem šla kar 6x( na koncu je bila že skoraj driska), slabo mi je bilo in noge so se mi zelo tresle,.....vse to so znaki poroda, lahko pa tudi živčnosti, tako da nič ne vem pri čem sem Me je prav panika zagrabila, bilo me je zelo strah, ker sem bila že skoraj 100%, da gre zares, pa bom že tretjič rodila, pa mislim, da me je tega poroda najbolj strah, pa ne vem zakaj,....skos mi po glavi hodijo prizori prejšnjih dveh porodov in me je prav strah vsega skupaj. Sedaj se popadki spet pojavljajo, ampak je res samo bolj otrdevanje trebuha, nobene take bolečine,.....sem jih pa že prav naveličana Rada bi zdržala še čez te praznike, ker smo cela družinica skupaj,....ne bi rada dneve preživela v porodnišnici. Potem pa lahko kar pohiti, ker sem že zelo naveličana teh bolečin in otrdevanja. Sedaj je bil spet popadek in je bil že spet močnejši,....bomo videli kaj bo iz tega (nazadje bom šla pa še čez rok ) V soboto je pa luna, ane,......mogoče bo pa kateri kaj prinesla
|