puri -> RE: Bliža se bliža veseli januar... (27.12.2005 12:21:41)
|
Včeraj zvečer mi je spet trebuh otrdeval redno na 10 minut cel večer, potem sem pa zaspala. Zjutraj sem poklicala h G, pa so rekli, da ima moja G ta teden dopust. Potem sem šla pa malo brat Pušenjakov forum o otrdevanju trebuha in povsod piše, da je to kar normalno, sploh če je že to bolj proti koncu nosečnosti, ko ni več nevarnosti za [sm=duda.gif],......takrat tudi, če se maternični vrat odpira in mehča ne zaustavljajo več poroda, tako da če bo treba rodit, bomo itak rodile, da vbistvu ni potrebe, da bi zaradi tega hodile h G, da bomo itak vedele, ko bo šlo res čisto zares. Da pa otrdevanje, sploh tako pogosto in v rednih presledkih na 10 minut ali manj, ki traja več kot eno uro in kjer otrdevanje ne popusti v več kot 30 oz. 45 sekundah, lahko res pomeni, da se porod že zelo bliža in da bodo ti popadki prešli v čisto prave,..... ni pa seveda nujno. Zato sem se odločila, da bom kar počakala s pregledom do 3.1., ko imam tudi prvi CTG, če me seveda ne bo že prej kaj prehitelo. Bom pa danes res že vse pripravila, torbo in vse ostalo, ker NIKOLI SE NE VE, KAJ BO PRINESEL DAN OZ. NOČ[sm=jezicek.gif] Lep snežni pozdrav!
|
|
|
|