Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jedilnik za porocno slavje... 6.12.2005 9:20:49
|
|
|
|
biba77
|
Mene pa zanima, kaj ste imele "na kroznikih" na slavju? Jaz ze malo razmisljam o tem... Po novem letu pa moram it tocno povedat. Mislili smo zacet s toplo predjedjo, 2 juhama prvi topli obrok na kroznikih, solata, drugi topli obrok na ploscah, solata, zjutraj kisla juha vmes pa peciva in torte. Glede na to, da se slavje zacne sele okoli petih, se mi zdi kolicinsko dovolj, zdaj pa ne vem, KAJ naj postrezejo... Kaj ste/boste pa ve imele?
|
|
RE: Jedilnik za porocno slavje... 6.12.2005 10:25:40
|
|
|
|
Sinja
|
Če mi pošlješ tvoj e-mail, ti skeniram naš poročni menu in ti ga pošljem.
|
|
|
|
RE: Jedilnik za porocno slavje... 6.12.2005 10:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
17.30 Goveja in gobova juha 18.00 Dušena govedina v lovski omaki kruhov cmok, kroketi, brusnice 20.00 Svinjska mrežna pečenka, ocvrt piščanec, puranja rulada v pivskem testu pečen krompir, dušen riž, zelenjava na maslu sestavljena solata 1.30 štajerska kisla juha Pred 3 leti cena menija 3800 SIT. Zelo zadovoljni, vse se je izvajalo v Hotelu Arena pod Pohorjem. Vso hrano, ki je ostala po 20. uri, so spremenili v ruski bife v sosednji sobici in je bila ves čas topla, da si je lahko vsak sam postregel.
|
|
|
|
RE: Jedilnik za porocno slavje... 6.12.2005 10:39:29
|
|
|
|
muki1
|
V knjižnjici si sposodi Kuharico sestre Vendeline. Mislim, da je eno poglavje namenjeno slavnostnim menujem. Obstaja tudi poročni forum. Mojaporoka.com ali nekaj takega. Malo prebrskaj.
|
|
RE: Jedilnik za porocno slavje... 6.12.2005 11:00:04
|
|
|
|
fricka
|
1. Topel kruh s hrenovim namazom 2. sipa z jagodami 3.njoki z popečenim radičem in vipavskim sirčkom 4. juha po želji: goveja, gobova, brodet, hrenova z popečeno šunko 5. šunka v testu z hrenom 6. rižota s koprivami 7. račka s pirejem iz kostanja 8. torta 9. pečen prašiček Božansko dobro, postreženi pa smo bili tud kot carji. Pili smo domač jabolčni sok in vipavsko vino.
|
|
|
|
RE: Jedilnik za porocno slavje... 6.12.2005 14:36:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Midva sva imela fešto na kmečkem turizmu Jelenič v Jablancah pri Kostanjevici. Gostje so imeli klasiko: goveja juha kuhana govedina hren pražen krompir ocvrt puran telečja pečenka pečen piščanec riž pečen krompir štruklji solata opolnoči torta ponoči kisla juha tona peciva in potic Ženin in nvesta sva pa vege, zato sva imela malo drugačen meni: gobova juha sojini zrezki zelenjava špinača pražen krompir gobice z jajcem štruklji riž zelenjava solata Pili smo domače belo in domač cviček, pa razne sokove.
|
|
|
|
RE: Jedilnik za porocno slavje... 20.12.2005 17:22:24
|
|
|
|
Sofi
|
Midva se poročiva šele junija prihodnje leto, imava pa že vse rezervirano, le za jedačo še moramo dokončno doreči, za kar je še čas. Bo pa juha postrežena, vse ostalo ruski bife, v katerem bo od A do Ž, ves čas toplo, sveže in polno. V takšni množici ljudi je prav toliko različnih okusov in apetitov, da se nama zdi ruski bife edina ponudba, ko bo lahko vsak zadovoljen. Sicer je res dražji, toda who cares, saj se samo enkrat (v takšni veri se pač poročamo ) ženimo oziroma možimo. LP
|
|
|
|
RE: Jedilnik za porocno slavje... 5.1.2006 19:10:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jedilnik iz najine poroke 30.08.2003 Aperitiv in kava * Goveja juha z rezanci Gobova juha * Govedina Pražen krompir Zelenjava kuhana Hren * Ljubljanski zrezek Dunajski zrezek Pečen piščanc Zelenjava Riž Zelena solata * Prekmurska gibanica Štrud oz.retaš Kava * Mešano meso na žaru Čebula,paprika,paradižnik * Poročna torta * Kislo zelje Pečena rebrca Pečenica Cena tegale menija pa je bila 3500 sit na osebo. LP Mojca
|
| Stran: [1] |
Nos.пеперутка16Kako majhnim otrokom čistite nos?Z robčki in fiziološko raztopino. (
0%)
S pumpico. (
0%)
Z baby vac. (
0%)
Število vseh glasov: 0Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!