Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: malček in dojenček - spanje 6.12.2005 9:31:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če bi počas 20mesečnico dala spat v svojo sobico?
|
|
|
|
RE: malček in dojenček - spanje 6.12.2005 9:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
z veseljem pa ni svoje sobice in je ne bo dokler ne sezidamo nove hiške. upam da bomo za naslednga božička že lahko v novi hiši, do takrat bomo pa nažalost naguzeni vsi skupej
|
|
|
|
RE: malček in dojenček - spanje 6.12.2005 10:21:05
|
|
|
|
muki1
|
Lahko ti povem iz lastnih izkušenj- kot starejša sestra. Pri nas je bilo isto, malo več imave s sestro razlike, ampak je mlajša od mene in je bila zelo dosti bolana kot dojenček ( vneta ušesa, angine, pljučnice.. ), pa je včasih prejokala celo noč, ampak sem bila pridna in sem se navadila, tako da sem se mogoče včasih prebudila, ji dala lubčka in sem spala naprej. Pa smo tudi vsi spali v enem prostoru. Mama je pa dežurala.
|
|
RE: malček in dojenček - spanje 6.12.2005 12:48:16
|
|
|
|
žiža
|
To zanima tudi mene. Sicer še nismo v situaciji pričakovanja na drugega, vendar me prav to dejstvo, da bomo vsi spali v eni sobi, najbolj odvrača od misli na še eno najbolj grozno bi mi bilo, če bi se eden zbujal zaradi drugega.
|
|
|
|
RE: malček in dojenček - spanje 6.12.2005 22:33:16
|
|
|
|
KODA
|
Mi smo do letos spali vsi v eni sobi,pa nikoli ni bilo nobenega problema.Tavelik se je zelo kmalu,ko sem rodila navadil na prisotnost dojenčka. Zdaj sta stara 3 in 5 let,pa smo jih šele zdaj preselili v svojo sobo.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.