simal
|
Ja midve sva tiste sirotke, ki nama ne gre in ne gre občutno na bolje! Zdaj mi obljubljajo, da bo! Ko si držala dijeto, si lahko jedla riž, krompir, sojo, jogurt? Meni je dohtarca rekla, da lahko, sem pa na netu našla dijete, ki to ne dovoljujejo. Npr.: Hrana, katera je dovoljena na anti-yeast dieti: Zelenjava: beluši, brokoli, cvetača, melancana, peteršilj, buče, brstnati ohrovt, ohrovt, zelena, zeleni fižol, rumeni fižol, kumare, zelena solata, špinača Meso: svinjina, raca, piščanec, riba, zajec, puran, kokoš, jagnjetina Mlečni izdelki: navadni jogurti, pasterizirano mleko brez maščob Pijača: voda Prepovedana hrana: -sirotka -siri -pakirana zelenjava -krekerji -moka obogatena z vitamini iz kvasa -pakirane gobe in predelana hrana -kikiriki -prestice -sladki krompir in marmelade -vitamini in minerali kvašenega izvora -kruh -klobase -krompir -slanina -govedina -prekajeni puran -šunka -omake in mesni sokovi -vsa zrna: beli in rjavi riž, pšenica, oves, ječmen -vse sladko: sladkor, med, sirupi, dekstroza… Lp
|