Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 20:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz mislim, da so. Pridno glej na uro in ko bodo tam na 5 minut lahko počasi greš v porodnišnico. Kdaj pa imaš rok?
|
|
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:06:07
|
|
|
|
Marogica
|
Ne vem, če ti to kaj pomaga: mene je špikalo v trebuhu, imela sem občutek, da me vse tišči, pa hrbtenica oz. križ me je bolel kot . Če so redno pojavlja, so najbrž popadki, vendar pa ne bi rada dajala diagnoze na daljavo. Bodi vsekakor pozorna, pa torbo si pripravi
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:06:20
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Zagotovo so popadki in toplo ti svetujem, da ne čakaš tiste na 5 minut ampak, da se kar odpraviš-želim ti veliko sreče in da boš kmalu lupčknila svojo malo
|
|
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:15:00
|
|
|
|
arielca
|
PDP imam 13.12., jutri imam pregled in CTG v porodnišnici. Če se bo zadeva stopnjevala, je najbolje da se odpavim že prej, a ne? Aja, danes sem parkat opazila prozorno sluz, ko sem šla na WC. Tega ni bilo dosti, ampak ni pa tudi običajna stvar.
|
|
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:17:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca PDP imam 13.12., jutri imam pregled in CTG v porodnišnici. Če se bo zadeva stopnjevala, je najbolje da se odpavim že prej, a ne? Aja, danes sem parkat opazila prozorno sluz, ko sem šla na WC. Tega ni bilo dosti, ampak ni pa tudi običajna stvar. Prozorna sluz je verjetno luščenje čepa, arielca...ti kar pojdi, če te bo fest šraufalo, pa srečno!!!!!
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:18:40
|
|
|
|
Marogica
|
Arielca, mislim, da bo bolje, če se odpraviš v porodnišnico. Če je lažen preplah, je pač lažen preplah. Vendar vedno bolj mislim, da ni. Dol z RR-ja, torbo v roke, pa moža ne pozabi, pa čimprej sporoči veselo novico. Vso srečo
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:18:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi na tvojem mestu kar počakala, da bodo konstantno na 5 minut, vsaj pol ure. Ker, ko prideš tja, je konec z gibanjem, razen če imaš fajn babico, gibanje pa ful pomaga pri odpiranju. Tako da lepo bodi doma in hodi, hodi, hodi, po možnosti tudi po stopnicah gor in dol. Jaz sem si ful želela iti rodit od doma in bi čakala čimbolj dolgo. Ker ko bodo pravi popadki, boš zagotovo vedela, tisti niso samo rahlo špikanje. Pa vso srečo in hiter ter lahek porod ti želim. Pa čimprej se javi!
|
|
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa pokliči v porodnišnico, povej kaj se dogaja, pa pojdi že sedaj na pregled.
|
|
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene popaki ti (10-15) niso boleli. Sem čakala tiste ne 5 minut in nato šla v podnišnico. Pa tudi isti me niso ne vem kaj boleli. KOt vrag je pa bolelo, ko so bi predrli mehur. Občutek pri popadkih: ne vem, kot, da se mi nekaj krči od zunaj navznoter proti popku. Še ko sem imela na 5 minut popadke nisem vedela, če je to to. LEpo se zrihtaj pa počasi odpravi v porodnišnico. Tam ti pa bodo povedali kako in kaj. P.S. Upam , da nisi dobila popadkov zaradi moje pesmarice . A si jo zdaj kočno prejela?
|
|
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:26:38
|
|
|
|
morskadeklica
|
Srečno arielca. Mislim, da se boš počasi odpravila proti porodnišnici.
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:36:51
|
|
|
|
arielca
|
URSKA, dobila sem pesmarico. Ful hvala . Upam, da bo kmalu v uporabi! Zdej so 'popadki' ponehali. In me samo malo tišči navzdol. Ni pa nobene redne bolečine pa tut trebuh ne otrdeva. Samo čepek se pa lušči... Ker je bila zdaj količina sluzi velika za oreh in svetlo rjave barve... prepletena z nitkami. Je to to???
|
|
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 5.12.2005 21:43:46
|
|
|
|
morskadeklica
|
jap , čepek je šel. Pa upam, da bo hitro minilo. Joj, mene kar mal nostalgija daje, fajn občutek, kajne, ko veš, da boš kmalu imela v rokah nekaj najlepšega
|
|
RE: Vse izkušene-popadki?!? 6.12.2005 9:56:27
|
|
|
|
lumpy
|
Arielca , pot pod noge zdaj gre zares - čisto blizu si nepozabnemu dogodku. Ka ti zavidam , sama moram čakati še 6 tednov . Drži se, pa javi nam kaj kako je šlo, ko se vrneš. Želim ti čim hitrejši in čim lažji porod.
< Sporočilo je popravil lumpy -- 6.12.2005 9:57:57 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?