|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni mi uspelo!!
5.12.2005 19:00:43   
Suana
pozdravljene!!
nisem vam nič poročala,kako sem rešila in kaj sem vse doživljala te tri tedne!!!
z tolikim velikim upanjem sem šla na inseminacijo in v upanju da mi uspe!!test sem naredila na 14 dan ,žal je bil negativen!!nato sem ga po treh dneh v soboto ponovila in videla sem rahel plusek!!upanje je še gorelo in res sem mislila da ,mi je uspelo in da je hormon še nizek!!toda zjutraj ko sem se zbudila me je presenetila packa in mi vzela še preostalo upanje ,ki sem ga imela!!noben je ni klical ,nisem je prosila da mora prit ,pa je vseeno prišla in mi pokvarila razpoloženje !!danes sem klicala v neplodnostno in sedaj imam komaj 6.2 pri dr.gavričevi ,kajti pri ivi mi je dr.rakič odkril polip in sedaj moram prvo na operacijo da ga dam vstran od sebe!!potem pa upam ,da bom marca imela drugi ivi!!res mi je težko ,toda pripravljena sem na nove boje in tej packi bom enkrat preprečila da bi še prišla na obisk!!!
držite se ,vsem ki ste v postopku želim da vaM uspe držim vam velike pesti ,vse ki pa ste v istem položaju kot jaz pa vam polagam na srce ,tudi za nas bo prišel dan ko bomo zagledale naše čudežne črtice !!
pridne bodite!!!
lp SUZANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ni mi uspelo!!
5.12.2005 19:24:33   
tinkamiška
Suzana!

Verjetno je boljše, da se sedaj ni prijelo, koso pa našli polip..naj ga zdej odstranijo in potem pa naj rata!

Pogumni naprej, me pa bomo držale psti!!!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 19:30:08   
saša80
suzana!

verjemi, da bo tudi nam uspelo... pač ni bilo sedaj namenjeno... ..ampak res nama bo uspelo, tako kot sma se zmenile....

lp pa ne  obremenjuj se... če prvič ne uspe bo pa drugič ali tretjič... nekateri se trudijo po več let in jim uspe.... saj smo še mladi... bo že ratalo.... bomo pa  potem občutle tisto srečo, ki jo nekateri tako zlahka...pa verjemi, da boš prav kmalu user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2005 15:39:23   
Skorpija
Kar pogumno frasek, pa želim ti, da te čimprej zapusti polipek in obišče jutranja slabost!user posted image

Slej ali prej nam bo pa vsem uspelo...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2005 17:52:06   
Anonimen
Bom držala pesti zate, da bo vse okej!!!

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2005 21:30:01   
ameli
Ne obupaj. Res pa je, da ko si v taki situaciji, ti tole čakanje na postopke pije kri.
Držim pesti, da ti naslednjič uspe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2005 9:24:39   
Mijavček
Suzana,

zelo mi je žal user posted image  . Poskusi biti čimbolj optimistična. Polip ni taka huda reč, lepo ga bojo dali ven in potem bo prostor za eno lepo pikico ali pikca, al pa kar oba user posted image

Drži se!

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2005 18:32:35   
agnes
vse dobro in kmalu eno malo pikopoko
lp, Agnes

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2005 22:11:14   
Andy
Samo ne obupat. Enkrat bomo že doživele tisti dve črtici, saj vse držimo pesti ena za drugo in se trudimo po svojih najboljših močeh.  

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2005 21:42:11   
mirjanajelenko
SUZANA
NE OBUPAJMO VSAKO PBBUPANJE NAM ŠKODI
VRJAMI USPELO TI BO TAKO KOT TUD MENI
LEP POZDRAV
TUDI ME BOMO NEKOČuser posted image user posted image TER VIDELEuser posted image user posted image
BY BY

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Andy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2005 21:37:57   
mihi78
draga Suzana!
zelo mi je žal, da ni ratalo! pa saj veš, da nam ne preostane nič drugega, kot da se podamo v nove boje!user posted image

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

OBČUTEK
babyboooom

ALI SE VAM ZDI DA JE PARTNERJU V BREME DRUŽENJE Z OTROKOM, PREOBLAČENJE, PREVIJANJE, NOŠENJE,...PRI MAJHNIH OTROČIČKIH-PAR MESECEV STARIH

NIKOLI NISEM DOBILA TAKEGA OBČUTKA (53%)

DA, ČE JE CEL DAN Z NJIM (7%)

DA, ČE PRIDE UTRUJEN IZ SLUŽBE (9%)

VEDNO IMAM TAK OBČUTEK (8%)

RAD JE Z NJIM, SAMO, ČE STE TUDI VI ZDRAVEN (9%)

DA, V BREME MU JE, SAMO TAKRAT, KO JE OTROK TEČEN (13%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!