katy_ -> RE: potrebujem nasvet (5.12.2005 22:40:56)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Ejla! Jaz sem tudi mlada nosečka, ter sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje. Prijavila sem se junija ko sem bila noseča dva meseca in do takrat nisem dobila nobenih prejemkov razen ko sem delala prek študentskega servisa, ko pa sem šla na zavod sem od julija naprej dobila še sedaj dobivam 40.000. Ja možno, je da te zaposli v času nosečnosti. lahko te tudi med nosečnostjo zaposli. Kaj ti si noseča? Je pa res, če poznaš koga ki ima firmo naj te zaposli, ker je en kup formalnosti... Mene je tudi moj fant hotel zaposliti v svoji firmi, samo potem me ni, ker je bilo za naredit en kup fomalnosti, drugače če bi me zaposlil bi dobila od država pol zajamčene plače. (tako nekako). Na zavodu, ko sem bila sem dobila en kup del, ampak sem bila opravičena, ker sem na začetku imela rizično nosečnost....! SREČNO! Pejdi na socialno se pozanimat in povprašaj, sej ti bodo vse lepo razložili, pa tudi na zavodu se pozanimaj!! SREČNO PA LEP POZDRAV
|
|
|
|