taška30 -> RE: Ali je možno da zadržuje? (5.12.2005 17:00:49)
|
Joj, Rozi, pri nas je bilo povsem enako. Takrat, ko so se začeli problemi s kakanjem, je prišlo eno obdobje (cca. 3 tedne), ko sploh ni kakala v plenico. Ko sem jo razvila, pa je, sicer vsak dan, ampak tako, da sem ji malo pomagala - telovadila sem z nogicami in jih narahlo potiskala proti trebuhu. Resno sem že razmišljala o tem, da bi jo dala na kahlo. Potem sem to omenila pediatru in je rekel, da sicer kahla pri cca. 7 mesecih je ok, ampak naj se vseeno ne mešam preveč v njeno prebavo, tako da ji vsakič pomagam, ker se lahko na to navadi in potem sama sploh ne bo več. No, takrat je rekel, naj jo pustim in če 5 dni ne bo kakala, naj jo prinesem pokazat. K sreči je takrat spet začela sama (takrat enkrat je začela tudi piti tekočino). V bistvu ti kaj veliko nisem pomagala. Zdaj kaka v plenico, 1-3x na dan, ampak se še vedno tako napenja, da je čist rdeča, jaz ne vem, no, če je to normalno. Joka pa ne več zraven, pa tud kakec je bolj mehak. Uf sem se razpisala, upam, da boste poštimali. Lp, Taška
|
|
|
|