Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: novolac ar1 zrd. bruhanja 5.12.2005 17:19:54
|
|
|
|
hubi
|
Jaz nisem imela mleka in sem po 1,5 mesecu začela dajati Aptamil. Vendar je tako polival, da je šlo skoraj pol obroka ven. Zdaj mu dajem Aptamil AR in ga ni boljšega. Je pa bolj gost, ker je v tem hec, da ostane v želodčku. Prebava pa dela na polno paro.
|
|
|
|
RE: novolac ar1 zrd. bruhanja 12.12.2005 13:45:28
|
|
|
|
vanč
|
Naš sinko je star 3 mesece in od 5 tedna je na Aptamilu AR. Težave smo rešili cca. 70%. Vendar zelo trdo kaka. Vsako kakanje je prava muka. V sredo imamo pediatra in ga bom vprašala, če svetuje še kakšno drugo AR mleko. ( poskusili smo tudi novalac AR in ga je zapru za cel teden). V Muillerju sem zadnjič srečala eno mamico, ki ima enake težave in mi navdušeno povedala, da so iz Aptamila AR prešli na Bebo 1. Po aptamilu je punčka tudi trdo kakala in tiščalo jo je v želodčku. Odkar pije Bebo 1 se je vse popolnoma uredilo. Kljub temu da to ni AR mleko je dovolj gosto, da ne poliva in hkrati se ji je tudi uredila prebava. Mi bomo tudi verjetno poskusili, ker sem ugotovila, da je potrebno veliko "eksperimentirati", da ugodimo tem našim "piščančkom".
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?