malecka -> zakaj (5.12.2005 10:56:10)
|
zakaj je bog tako nepošten, kaj zgrešijo mlada nedolžna življenja, ki sploh še ne vejo kaj je zlo in ko so še nepopisan list življenja. kaj zgrešijo s tem, ko se nam smejijo, se igrajo in ko vidimo njihove prve korake, ko je smisel njihovega življenja samo igra, igra in še enkrat igra. potem pa pride sekunda, delček sekunde in vse to veselje in otroško razigranost prekine tisti gor!! se vprašam ali je bog lahko tako zloben in če je, kaj hoče s tem pokazati- svojo moč. ja včeraj se je v sosednji vasi zgodila velika tragedija in tako mi je hudo pisati, jokam, moja duša joka pa čeprav otročička nisem prav dobro poznala star je bil komaj 16 mesecev, ko se je njegovo prekratko življenje končalo. njegov oče ga je povozil do smrti, ne predstavljam si kaj sedaj preživlja oče in njegova družina. ja za družino mi je tud tako hudo kako bodo zdržali vse to-ubogi. in sedaj vedno ko pogledam svojega sineka, ki bi mu bil sošolec, mi potečejo solze ne vem zakaj, ampak ne morem nehati misliti na to. sedaj mi bo mal lažje ko sem se vam na RR-u izpovedala. naj otročička [sm=angel.gif] čuvajo
|
|
|
|