beli
|
Živjo! Hvala za vaša mnenja. Sem mislila, da res kompliciram. Ampak zdi se mi upravičeno, saj gre za mojega otroka. Saj je nikjer rada ne pustim, saj je stara šele en mesec. Gre za to, da tašča pride gor in gre k njej in jo prijema za roke, ona pa potem roke daje v usta. Zadnjič je mešala solato z rokami, pote, je rezala pečeno kuro, roke si malo splahnila pod vodo, obrisala s krpo in šla jest. Med jedjo pa kar k tamali, ker je malo sitnarila in jo vzela v roke in jo prijemala za roke. Jaz sem imela kurjo kožo, lasje so mi šli pokonci. Smo imeli obisk, pa nisem imela jajc nič reči. Ne vem ali ji naj za vsako govorim kot otroku v vrtcu. Delala sem v vrtcu eno leto in sem se tam navadila na umivanje rok, z milom seveda. Zato nimam volje hčere pustiti tašči, pa raje sploh ne grem nikamor. Tašča verjetno ne bi kadila zraven nje in bi šla ven kadit, ampak ko pride gor in zelo smrdi po cigaretih, me odvrne, da bi ji dala tamalo za pocartat. Vem, da je njena vnukinja, a ne morem si pomagat, ker me cigareti in mačke v stanovanju res motijo. Fant jo rad počuva, ampak dela cele dneve in ga ni skoraj nič doma. Saj jaz ne potrebujem drugega kot kakšen čvek s kolegico, pa nimam nobene blizu. Se moram peljati 30 km z avtom. Sem se preselila k njemu in je prav zoprno, ker ne morem nikamor brez avta- prva trgovina je oddaljena 5 km. Saj bo bolje, ko bo malo zrasla, naložiš v avto in greš kamorkoli. Tudi zdaj bi jo vzela s sabo v nakupovalni center, pa ne vem, če je dobro zaradi virusov. Fant pravi kakšna sem, da mojim pustim tamalo lažje kot njegovi mami in pravi da kasneje, ko se bo plazila po tleh, bo tako pojedla vse živo in dane smem biti tako občutljiva. Pravi,da si s tem krepi imunski sistem. Mislim, da ga razvija in ne morem to kar tako sprejeti.Moja mama ne živi blizu, a bi jo z veseljem počuvala- je vzgojiteljica, tako da ji ne rabim o čistoči nič razlagati. Mi je pa zoprno, ker bi bila tašča užaljena, če bi zmeraj nekoga drugega prosila, ona pa živi v isti hiši. Vem, da je to moj problem, ki muči mene in da je prav, da se kar se tiče mojega otroka ne rabim ozirati na druge, ampak je prav, da naredim, tako kot čutim. Fant se jezi, ker ne želim nikamor iti, a meni res ni do pohajanja. Bom šla raje z njo, ko bo malo zrasla. Pravi, da kompliciram in sem si sama kriva, ker sem brez energije. Naj mi katera pove, če je polna energije. Če se ukvarjaš ves dan z bebo, pa zvačer res nisi za drugam kot za v posteljo. Pardon, če se motim, vsaj jaz nisem. lep dan
|