lumpy -> RE: Bolečina v trebuhu (5.12.2005 18:19:56)
|
Draga Scarlet [sm=rozica.gif], lahko ti povem le svojo izkušnjo, če ti bom lahko pomagala z njo. Meni se je začelo tole z bolečinami že v tretjem mesecu nosečnosti in traja ves čas do sedaj ( sem v 34. tednu). Začelo se je v spodnjem delu trebuha na desni strani, predvsem sem opažala to ponoči in se zaradi tega zbujala, ko sem šla na wc mi je čez nekaj časa odleglo, potem se je pijavljajlo že čez dan pa ves čas na desni strani, pa me je bolelo, pa nehalo pa me mogoče kakšen dan ni bolelo , potem pa spet... Sedaj me v bistvu boli vsak dan, ker sem že proti koncu in mislim da sedaj k temu pripomore še teža otroka. Če počivam je bolje. V začetku sem seveda norela od nevednosti in g. vsakokrat povedala kako in kaj, ta me je pregledal, naredil uz, vaginalni uz, vzel bris... in rekel da je vse ok - ter da je to posledica nosečnosti, vsega raztezanja in sprememb v telesu, še zlasti ker je to prva nosečnost in je vse to dogajanje veliko bolj aktivno kot pa recimo potem pri naslednjih nosečnostih. Tako da mislim, da se ne rabiš bati, da se ti dogaja podobno. Kot so ti svetovale že druge pa je prav da se obrneš na ginekologa in ti bo odleglo, ker ti bo iz prve roke vse pojasnil. Sporoči še kaj , kako bo.
|
|
|
|