teta beta -> RE: Vaš odhod v porodnišnico? (7.12.2005 15:38:13)
|
Odpeljala sem se sama z avtom, tako kot vsak dan, ko sem hodila na ctg, ker sem bila že celo večnost čez rok. Po 14 dneh sem se predvsem na željo domačih odločila, da ostanem kar notri, čeprav še niso nič ukrepali, ker je bilo še vse ok in še ne bodo sprožili. Rok so mi celo naknadno prestavili za en teden. Sedemnajsti dan čez uradni rok se je ponoči začelo malce dogajat (kao tiščalo me je na blato) in zjuraj se mi je odluščil čep, ctg je kazal neke male popadke. Zdravnica se je odločila, da mi bodo predrli mehur in dodali umetne, da se ne bom predolgo matrala. Po klistirju je ob 11. to naredila, ob 12. me je že pošteno matralo, ko je prišel brat in mi dal epiduralno. Potem mi je enkrat vmes popustila, bolelo kot sam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], on pa v operacijski in ni mogel tja. Je potem kar po telefonu naročil, koliko millilitrov že pripravljene raztopine naj mi dajo in v trenutku je prišlo olajšanje. ko smo začeli pritiskati, ni šlo takoj, glavica se je že videla, vendar nisem znala (ali mogla) prav pritisnit, zato so mi dodali še en zadnji močan popadek, ena babica se mi je ulegla na trebuh in prerezali so me. Moj dragi je ob tem rekel, da zdaj razume, zakaj nekateri moški padejo skupaj. menda je bil prerez najbolj grozen prizor od vsega. Trajalo je 3 ure in 50 minut. Novopečeni ati je prerezal popkovino, novopečeni stric pa je prišel na pomoč 10 minut prepozno.
|
|
|
|